Magdalena Graafs nya beslut för barnen

Magdalena Graaf

Det var bara några dagar sedan Magdalena Graaf gick ut offentligt med att hon och sambon Filip går skilda vägar – efter tio år tillsammans.
Nu berättar hon på sin blogg om ett nytt beslut för barnen.

De senaste åren har varit hektiska för Magdalena Graaf, 44. 2019 har TV3-tittarna kunnat följa profilen i realityserien Systrarna Graaf  som Magdalena gjorde tillsammans med in syster Hannah Graaf, 41.

För att lugna ner sig efter de påfrestande inspelningarna valde Magdalena att avsluta året med en ordentlig semester. Under tre månader var hon och familjen, bestående av sambon Filip Larsson, 45, och barnen Charlie och Louie i Thailand. Men efter semestern har det varit relativt tyst om profilens privatliv. Magdalena som i vanliga fall delar med sig om sin vardag på sin blogg gjorde allt färre uppdateringar och för ett par dagar sen kom beskedet att hon och sambon Filip går skilda vägar.

”10-år, vi föll på mållinjen. Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap”, skrev Magdalena då på sin blogg.

Drar styrka från förra separationen

I ett annat blogginlägg skriver Magdalena om separationen från Magnus Hedman, som hon har sina två äldsta barn tillsammans med – och hur den är en erfarenhet hon drar nytta av i sitt nuvarande uppbrott.

This too will pass, som jag brukar säga. Tufft, men jag har ju redan gått igenom en smärtsam separation med de stora killarnas pappa. Jag vet stegen. Denna gång är jag förberedd på att inte göra samma fel. Oxå förberedd på sorgen som kommer komma i vågor. Känns tryggt! att veta att de mesta faktiskt går över”, skrev hon då på sin blogg.

Spenderade natten på annat håll

Nu berättar hon om ett nytt beslut på bloggen. Tillsammans med systern Hannah, väninnan Ewa och barnen har hon hämnat andan i en stuga vid vattnet.

“Vi sov i stuga inatt. Vid en liten sjö. Grillade korv och gick på upptäcksfärd. Syrran, jag och Ewa med våra barn. Folktomt och frisk luft. (Ett litet äventyr)”, skriver hon i ett inlägg.

Men trots att Magdalena och Filip spenderat mycket tid på tu man hand den senaste tiden menar Magdalena på att deras separation är lika mogen som vänskaplig.

Vi har valt att separera, fredligt och vuxet”, skrev hon på sin blogg då hon gick ut med att de valt att separera.