Artikeln innehåller reklamlänkar

Magdalena Graafs krav på Lance efter beteendet: ”Flytta”

Alla i familjen vaknar när han kommer hem sent på nätterna. Nu tycker Magdalena Graaf det är dags för sonen Lance att flytta hemifrån.

Magdalena Graafs, 43, son Lancelot ”Lance” Hedmans, 18, egna realityserie Lance vs Livet hade premiär på Viafree den 29 oktober. Redan i det första avsnittet berättade Magdalena att det var smått traumatiskt för henne den första gången hon träffade sonens ex-flickvän Paulina ”Paow” Danielsson, 25.

– Jag sliter upp dörren, och så ser jag bara någon stå där inne med jättebröst och tatueringar, naken. Och så bara tittar jag såhär: Paow?!, säger Magdalena i Lance vs Livet och fortsätter:

– Och hon sa: Ja, det är Paow Maggan, men jag lovar att jag inte ska squirta i din säng. Så googlade jag det här ordet som jag inte visste vad det betydde, och det önskar jag att jag inte hade gjort. Det var vårt första möte.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Och nu verkar det som om Lance mamma har fått nog av hans sena krogvanor och oregelbundna tider. För i sin blogg skriver hon:

”Jag har pratat lite med Lance om att flytta till eget. Försöka hitta en liten etta i andra hand, eller något. Kan vara skönt för honom att kunna röra sig lite fritt.”

Och det låter som om en stor orsak till att hon vill att Lance hittar något eget är att resten av familjen allt för ofta inte får sova om nätterna, för Magdalena fortsätter:

”Kommer man hem hit sent, väcker man hela huset. Hundarna skäller och det är lyhört.”

Nyligen berättade dock Lance i kompisen och Youtube-profilen Anis Don Deminas, Youtube-kanal att han är väldigt mycket snällare och mer väluppfostrad än vad man skulle kunna tro. För trots att massvis med tjejer slet i honom när han och Anis var på Rhodos i somras hävdar Lance i klippet att han inte låg med en enda tjej under resan. Han säger:

– Folk har ju en skev bild av mig att jag ligger runt men det gör jag inte. Jag gillade faktiskt en tjej under den där tiden så jag, nej men jag låg inte med någon.

Se mer av Lance Hedman här:

LÄS OCKSÅ: Lance Hedmans nya kärleksinsikt efter Paow: ”Hade fel”

LÄS OCKSÅ: Graaf avslöjar sonen Lances nya karriär: ”Vill skrika”

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!