Artikeln innehåller reklamlänkar

Magdalena Graafs ilska mot Lance efter händelsen på resan

Magdalena graafs krav på Lance efter beteendet

Efter sommarens festligheter är mamma Magdalena Graaf inte något vidare glad på Lancelot ”Lance” Hedman. ”Jag har varit ganska sur på Lance under en längre period nu”, säger hon i realityserien Lance vs Livet.

I den nya realityserien Lance vs Livet får vi följa Lancelot ”Lance” Hedman och hans liv som nybliven 18-åring och barn till två offentliga personer i Sverige. Mamma Magdalena Graaf, 43, och pappa Magnus Hedman, 45, syns även de i tv-serien. I dagens avsnitt kan vi ser hur Magdalena tycker att Lance betett sig dåligt.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Familjen har befunnit sig på semester i Marbella i Spanien tillsammans, och Lance som lyckats glömma sitt pass på flyget dit får stanna kvar ensam när resten av gänget åker hem till Sverige igen – Magdalena anser att han helt enkelt får lösa problemet själv.

Men det är inte bara det borttappade passet som får Magdalena att surna till på Lance.

–  Jag har varit ganska sur på Lance under en längre period nu, för jag tycker att det har varit för mycket fest. Jag lämnade kvar honom helt enkelt. Han har tappat bort sitt pass och då sa jag att det får du lösa själv. Kan man vara ute och springa på nätterna så kan man göra det också, punkt slut. Hård mamma, säger Magdalena Graaf i programmet och fortsätter:

– Jag tycker att det har varit för mycket fest, för lite fokus på det han ska göra med träningen. Han har lajjat omkring och varit en liten självgod hybris snoris liksom.

Pappa Magnus Hedman är inte heller något fan av Lance nya livsstil.

– Det har varit lite väl mycket festande, påpekar Magnus när han plockar upp Lance från flygplatsen efter att han lyckats ta sig hem till Sverige igen.

– Jag vet att du tycker att jag är tjatig men jag pallar inte stå och se på när du super och super och super, fortsätter han.

Men det är inte bara festandet som bekymrar honom, även Lance spenderande av pengar får honom att reagera. Under en utekväll har han bränt 3339 kronor. För att Lance ska förstå att det inte är ett hållbart beteende säger Magnus att varken han eller Magdalena kommer att ge honom mer pengar om hans egna tar slut.

– Om vi inte låter honom känna känslan av att stå och vara kung i baren ena dagen och ångest andra, då ger vi honom inte möjligheten bli vuxen heller.

Nya avsnitt av Lance vs Livet släpps på måndagar på Viafree och Viaplay.

LÄS OCKSÅ: Graafs kärleksavslöjande om Lance: ”Skaffat tjej”

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graafs krav på Lance efter beteendet: ”Flytta”

FOTO: Viafree

SENASTE NYTT!