LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Magdalena Graafs glädjebesked för sönerna

27 maj, 2019 
Magdalena Graaf
Under förra veckan bekräftade Magdalena Graaf att hon och Filip Larsson går skilda vägar.
Nu har tv-profilen och exet funnit en ny relation till varandra, vilket är något som Magdalena berättar om i ett inlägg på sin blogg.
”Jag är så oerhört lycklig”, skriver hon.
Annons
Intervju med Hannah GraafBrand logo
Intervju med Hannah Graaf

Det var strax före julafton som Magdalena Graaf och hennes familjen begav sig till Thailand för en solresa i tre månader. Filip Larsson begav sig hemåt några veckor tidigare än Magdalena och parets gemensamma barn Charlie och Louie. När hon väl landade på flygplatsen hemma i Sverige begav hon sig direkt hem till sin syster Hannah Graaf, medan sönerna åkte hem med Filip.

Orden kring uppbrottet med Filip

Under förra veckan bekräftade Magdalena plötsligen att hon och Filip beslutat sig för att gå skilda vägar. Detta efter att spenderat tio åt tillsammans. På sin blogg skrev hon att paret hade bott varannan veckan i huset under en längre tid, vilket var en taktik som fungerade bra och att det i princip var en mjukstart.

”10-år, vi föll på mållinjen. Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap”, skrev Magdalena på sin blogg och fortsätter:

”Vi har valt att separera, fredligt och vuxet”.

Annons

I samband med att parets beslut annonserades gav hon dessutom bloggläsarna en uppmaning.

”Ta vara på er där ute. Älska som om dagen vore er sista. Kramas, se varandra, prata och kämpa, ge inte upp för lätt”.

Magdalena berättade även att hon och Filip inte hade levt ihop sedan november, vilket inneburit att de hunnit välja sig vid situationen och att deras nära och kära inte heller fick någon chock när beskedet nu kom.

”Jag är så oerhört lycklig”

Magdalena som aktivt uppdaterar sina följare på både Instagram och blogg har nu spenderat helgen tillsammans med sina barn. I ett nytt inlägg berättar hon om helgen som inneburit lycka för henne.

Bad, hamburgare och givande samtal. Har faktiskt inte känt mig gladare än så här på länge”, skriver hon i inlägget.

Även Filip har varit med under helgens aktiviteter och Magdalena förklarar nu för läsarna om ex-parets nya relation till varandra.

Alla bitar börjar falla på plats. Och jag är så oerhört lycklig över att jag och Filip kan fortsätta att vara bästa vänner”.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons