LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Magdalena Graafs familjelycka efter pausen från Filip

05 maj, 2020 
Magdalena Graaf
Magdalena Graaf tog nyligen en paus ifrån vardagslivet hemma med Filip Larsson och bosatte sig istället hos sin syster Hannah Graaf.
Men nu har ett beslut tagits som lett till en stor familjelycka för henne.
Annons
Intervju med Hannah GraafBrand logo
Intervju med Hannah Graaf

Efter en längre tid i Thailand landade Magdalena Graaf och sönerna på svensk mark igen i april. Väl på Arlanda begav sig Magdalena dock hem till sin syster Hannah Graaf istället för att tillbringa tid med sin sambo Filip Larsson.

Under några veckors tid bodde Magdalena hemma hos Hannah och avskärmade sig från både kärleken och barnen. Detta visade sig bero på att Magdalena var rädd för att drabbas av coronaviruset och därför kände sig tryggare hemma hos sin syster där hon fick vara med isolerad. I ett inlägg på sin blogg förklarade hon rädslan.

”Jag är inte rätt att smitta någon. Jag är rädd för att själv smittas. med tanke på mitt hjärtfel”, skrev hon och fortsatte:

”I mitt hem bor det cirka 10 pers nu i olika åldrar. Som jobbar aktivt och åker lokaltrafik. Rör sig ute. Känns det som ett smart alternativ för mig?”.

Överraskningen för syster Hannah

Magdalena flyttade sedan tillbaka hem till Filip och barnen. Men någon som inte hade sina barn hemma var Hannah. Tillsammans med ex-maken Peter Karyd har Hannah nämligen döttrarna Liv och Vida, som stundvis bor hos sin pappa i Marbella.

Annons

När Spanien sattes i karantän blev döttrarna kvar i landet och Hannahs saknad efter sina barn har varit stor. Men häromdagen överraskade Peter sin ex-fru genom att ta ett stort beslut. Han hade nämligen bilat upp till Sverige för att lämna över döttrarna.

Som en dröm. Tack Peter för den bästa och vackraste gåvan!”, skrev Hannah på sin blogg efter Peters överraskning.

Magdalenas stora familjelycka

Nu visar det sig att Peters beslut även har betytt mycket för Magdalena som har fått umgås en hel del med Liv och Vida innan de beger sig tillbaka till sitt andra hem. I ett inlägg på sin blogg skriver hon om lyckan över att återförenats med sina systerdöttrar, båda för sin egen del och även för sonen Louie.

Bara jag, Louie och Sten. Sigtuna. Kusinerna. Charlie är hos en kompis, och passade på att kramas med tjejerna innan dom åker tillbaks till Spanien”, skriver Magdalena Graaf och fortsätter:

Vi har tittat på tv, ätit god mat och tagit långa promenader. Så härligt för Louie att få hänga med sina kusiner. Vi har spelat spel och slappat. Hålla avstånden och tvättat händerna.”

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Annons