Magdalena Graafs avslöjande om flytten efter separationen

Magdalena Graaf och Filip Larsson

Magdalena Graaf och Filip Larsson bestämde sig nyligen för att separera men ändrade sig snabbt sin relationsstatus till särbor.
Nu har Magdalena tagit ett nytt livsbeslut för sin framtid.

Magdalena Graaf, 44, och Filip Larsson, 46, hade varit tillsammans i över tio år när de plötsligt gick ut med den stora nyheten att de brutit upp. Planen hade tidigare varit att gifta sig i år men istället uppgav det forna paret att de beslutat sig för att gå skilda vägar. Detta var ett beslut som tagits sedan en längre tid tillbaka och Magdalena förklarade att uppbrottet var vänskapligt.

Exens nya relationsstatus

Det dröjde dock inte länge förrän Magdalena Graaf bloggade om att det hade varit svårare än väntat för exen att hålla händerna ifrån varandra. I blogginlägget förklarade hon att de övervägde att ändra sin relationsstatus till särbor istället för ex.

Senare samma kväll såg de tidigare exen ut att ha beslutat sig för att testa sin relation igen. Då skrev nämligen Magdalena att hon trivdes väldigt bra i sitt nya liv som särbo. Eftersom att särbo är benämningen för att man är tillsammans men inte bor under samma hushåll så har Magdalena varit på jakt efter ett nytt boende.

När paret gick ut med att de brutit upp förklarade Magdalena att hon och Filip inte hade bott tillsammans sedan i höstas.

Magdalenas nya glädjebesked

Men nu visar det sig vara dags för Magdalena att faktiskt hitta ett nytt hem för henne och barnen. Tidigare i veckan uppdaterade hon Instagram-följarna med det senaste beslutet i hennes boende-letande.

”Jag kommer lägga bud på ett fint radhus idag”, skrev då Magdalena ett inlägg.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Det visade sig sedan att Magdalena vunnit budgivningen och nu har skaffat sig ett nytt hem. Under torsdagskvällen delade hon nämligen med sig av glädjenyheten i en uppdatering på Instagram story.

– Om en timma ska jag åka och skriva på kontrakt för mitt nya radhus, säger Magdalena Graaf glatt i uppdateringen och avslutar med ett glatt skratt.

FOTO: Naina Helén Jåma / TT/Sven Lindvall/TT