Magdalena Graafs ärliga plastikavslöjande: "Såg inte klok ut!"

Magdalena Graaf avslöjar ärligt i sin blogg vilka plastikoperationer hon har gjort.

I ett nytt blogginlägg berättar Magdalena Graaf allt om sina skönhetsingrepp för sina läsare. Förutom tuttarna har hon bland annat opererat ögonlocken, fixat tänderna och opererat bort extra hud från magen.

I lördags avslöjade Magdalena Graaf, 42, för sina läsare på sin blogg i ett inlägg med rubriken TACK VÄNNER!!! Och MINA härliga OPERATIONER exakt vad hon har gjort för olika skönhetsingrepp under åren. Hon tackar först sina läsare för alla komplimanger hon fått om sitt utseende och förklarar sedan att hon faktiskt inte alls har gjort så många ingrepp som vissa av hennes läsare verkar tro. Magdalena Graaf förklarar med viss ironi:

Jag GJORDE mina läppar. Sprutade in Silversteds-fillers under 90-talet. Sista gången jag gjorde det var 2011. Idag så TROR jag ärrvävnader gjort dem liiiite fylligare

Därefter lägger hon i punktform ut exakt vilka ingrepp hon gjort genom åren:

”Jag la botox i bekymmersrynkan och i hela fejset 26 augusti 2013. Testade oxå runt ögonen. Allt svullnade upp, OCH såg inte klok ut. JAg är tyvärr allergisk. Min kropp gillar inte botox. Den samlar vatten och jag blir svullen. Om inte ???? Då hade jag säkert gjort det any day”, skriver hon och visar denna Instagrambild från 2013:

Magdalena Graaf fortsätter med att förklara att hon gjort fasader på sina tänder och att hon aldrig älskat att le lika mycket som hon gör idag:

Mina gaddar är liiite bräddade (tänk Julia Roberts) SAMMA form, men EN nyans ljusare.

Maggan avslöjar att hon från början hade velat ha tänderna helt kritvita, men att hennes tandläkare avrådde henne från det och att hon i efterhand är tacksam för det eftersom de fortfarande ser naturliga ut, men är fräschare än innan.

Hon berättar även att hon som yngre lagt in silikon i brösten tre gånger, men att hon nu har lyft dem och tagit ut allt silikon liksom att hon tog bort extrahud från magen efter att ha fött sitt fjärde barn.

En operation hon är extra nöjd med är ögonlocken:

”Jag har opererat bort extra hud från mina ögonlock. Inte för att jag ”skulle kunna sminka mig” utan MER för att min hud var så tung och hängde ÖVER mina fransar.. BÄSTA jag gjort! (2013 höst)

Hon berättar också att hon vid ett tillfälle efter att sonen Isak dog 2014 testade fillers i kinderna, men att hon inte skulle göra det idag eftersom det bara får henne att känna sig uppsvullen och stor.

Lance Hedman Graaf är son till Magdalena Graaf och Magnus Hedman. 

Magdalena Graaf med kärleken Filip Larsson och barnen Charlie, Tristan, Louie.

TV4-programledaren tillsammans med systern Hannah Graaf.

Magdalena Graaf på Swedish Health Awards 2017.

Hetast på Hänt TV: LANCE HEDMAN GRAAF om uppbrottet från PAULINA PAOW DANIELSSON

LÄS OCKSÅ: Följarna häpnar efter Magdalena Graafs otäcka fynd i trädgården: ”Läskig”

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graaf trakasserades i flera år – nu är mannen dömd

FOTO: IBL, Instagram

Senaste nytt