Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Magdalena Graaf visar obehagliga skadan – varnar känsliga

26 jul, 2019 
AvAgnethe Alm
Magdalena Graaf
Magdalena Graaf råkade nyligen bränna sig på ett avgasrör och fick därför ett stort brännsår på benet. Nu visar hon upp skadan och ger nytt besked om hur hon mår.
Annons
Allt du vill veta om Magdalena GraafBrand logo
Allt du vill veta om Magdalena Graaf

I flera år har Magdalena Graaf, 43, delat med sig av sit liv och vardag på sin blogg. Där skriver hon om stort och smått som händer i sitt liv och i veckan gav hon en uppdatering från sin semester, där hon bland annat skrev om att hon råkat ut för en brännskada.

I ett blogginlägg berättade Magdalena att hon tvingats uppsöka vård på grund av skadan, som hon fick av att hon råkade bränna sig på ett avgasrör på semestern.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Har haft tid på sjukhuset för ’omlägg av brännsår’ idag. (Brände mig på ett avgasrör i fredags)”, skrev Magdalena Graaf.

Hon delade sedan en serie bilder på såret och varnade känsliga tittare att blunda och scrolla förbi. Till bilderna förklarade Magdalena mer utförligt vad som hänt:

”Fått en rejäl inflammation, känns som om det håller på att födas bananflugor i såret (typ ruttnat, eller möglat). Benet dunkar, jag har feber och har knappt kunnat gå på det”.

Annons

Efter besöket hos läkaren kändes det dock bättre, menar Magdalena.

”Men nu äter jag penicillin, har fått febernedsättande och riktig rengöring och nya bandage nere på Nova i hamnen. Skrubbat och fint”.

Magdalenas nya lägesrapport om skadan

Ett par dagar har nu gått sedan Magdalena Graaf visade upp sitt stora, infekterade sår på benet – och nu ger hon lugnande besked till bloggläsarna. I ett nytt inlägg ger hon en uppdatering om hur det har gått och hur hon mår.

”Mitt sår ser MYCKET bättre ut. Eva har tvättat och lagt om det idag. Imorgon ska jag till vårdcentralen och lägga nytt förband”, skriver hon.

Trots att såret ser bättre ut varnar Magdalena återigen sina följare för den bild hon delar i inlägget.

”Innehåller obehaglig bild. Scrolla inte om du är känslig”, skriver hon.

FOTO: TT/Helen W. Jåma Naina, TT/Agneta Elmegård

Annons