Magdalena Graaf till sjukhus med sonen efter händelsen

Magdalena Graaf.

Magdalena Graaf befinner sig just nu i Thailand för att fira jul med sin familj. Väl framme skedde dock en olycka som tvingade Magdalena att uppsöka sjukhus med sonen och sambon.
– Hjärtat verkligen sprängs, när ens barn känner smärta och är rädd, skriver Magdalena på sin blogg.

Magdalena Graaf, 44, har under hösten varit aktuell i den egna realityserien Systrarna Graaf tillsammans med lillasyster Hannah Graaf, 41. Serien har sänts på TV3, men efter säsongsavslutningen kom Magdalena med ett oväntat besked. Det blir inga fler säsonger av Systrarna Graaf på kanalen.

”Nu är det slut. Inga fler säsonger på TV3, kanske syns vi någon annanstans i framtiden”, skrev hon i ett inlägg på sin blogg.

Efter ett intensivt år med tv-inspelningar och andra projekt har Magdalena Graaf tagit en välförtjänt paus och rest till Thailand med familjen över jul. Resan är något som Magdalena har sett fram emot, och på bloggen har hon berättat om en rad förberedelser hon gjort inför semestern. Bland annat har hon gett julklappar till sonen Tristan, som valde att inte följa med på resan – och hon har även förberett sig psykiskt för den långa flygresan, eftersom hon lider av flygrädsla.

Blodiga olyckan med sonen

Men trots skräcken inför flygresan gick allting smidigt och bra och nu befinner sig familjen i Thailand tillsammans. Väl framme skedde dock en dråplig olycka, som skulle visa sig få värre konsekvenser än Magdalena först hade trott. Sonen Charlie blev skadad, vilket tvingade Magdalena och kärleken Filip Larsson, 45, att ta honom till ett sjukhus.

”Sitter i skrivandets stund utanför den lokala sjukmottagningen, med Charlie och Filip. Charlie och jag kolliderade med varandra imorse. Jag skulle ut från toan, och han in. Charlie klämde sin stortå illa under dörren. Med tanke på värme och vatten så tog vi det säkra före det osäkra och fick den omlindad och tittad på”, skriver Magdalena i ett nytt blogginlägg.

Hon fortsätter:

”Tyvärr var det så illa att de var tvungna att rycka/ta av den och rengöra från sand, blod och bakterier”.

Magdalena förklarar att Filip fick följa med Charlie in till behandlingsrummet, eftersom hon är för känslig mot blod. Detta fick henne att känna en viss skuld gentemot sonen.

”Feg och usel mamma. Hjärtat verkligen sprängs, när ens barn känner smärta och är rädd. Tur att vi är två föräldrar (och den ena inte svimmar vid blod)”, skriver hon.

FOTO: TT/Naina Helen W. Jåma, TT/Karin Törnblom