TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Magdalena Graaf ryter ifrån – avslöjar varför hon lämnat familjen

09 apr, 2020 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Magdalena Graaf och maken filip Larsson
Sedan en vecka tillbaka bor Magdalena Graaf hemma hos sin syster Hannah, och träffar inte sin egen familj överhuvudtaget. Beslutet har fått hennes läsare att gå i taket och kritisera henne. Nu ryter Magdalena ifrån och berättar sanningen om situationen.
Annons
Intervju med Hannah GraafBrand logo
Intervju med Hannah Graaf

Magdalena Graaf har tillsammans med sina yngsta söner och vänner befunnit sig i Thailand de senaste veckorna. Pojkarna har studerat, men framför allt har de njutit av det underbara klimatet och varandras sällskap.

För en dryg vecka sedan valde Magdalena att flyga hem, mitt under pågående kris med coronavirusets spridning. På sin blogg var hon ärlig med att hon mer än gärna stannat ytterligare några veckor tills det lugnat ner sig, men att beslutet var för maken Filip Larssons skull då han saknade dem något otroligt.

Kort innan hemresan drabbades dock Magdalena Graaf av nya problem med hjärtat. För några månader sedan låg hon inlagd på sjukhus då läkare upptäckt ett elektriskt fel på hennes hjärta, och i framtiden kommer hon att behöva göra en hjärtoperation.

”Har en medfödd extra ledningsbana i hjärtat”

– Jag har en medfödd extra ledningsbana i hjärtat som gjorde att jag plötsligt fick hjärtklappning. Jag fick 190 i puls bara jag ställde mig upp. Jag blev livrädd och tänkte ”nu dör jag”. Jag låg på sjukhus i nästan en vecka och åt medicin som fick ner pulsen. I vår ska jag göra en operation där de bränner bort den där ledningsbanan, säger hon till tidningen Topphälsa i februari.

Annons

Efter hemkomsten till Sverige har Magdalena Graaf valt att bo hemma hos sin syster Hannah Graaf, medan barnen bor tillsammans med Filip. Magdalena har motiverat det med att hon inte vill utsätta sig för onödiga risker att smittas av coronaviruset, men trots det har hennes bloggläsare rasat mot beslutet och ifrågasatt motivet till att inte leva med familjen.

Magdalena Graafs oro – lämnat familjen

Nu ryter Magdalena ifrån på sin blogg och förklarar än en gång varför hon gjort valet.

”Jag är inte rätt att smitta någon. Jag är rädd för att själv smittas. med tanke på mitt hjärtfel”, skriver hon och fortsätter:

”I mitt hem bor det cirka 10 pers nu i olika åldrar. Som jobbar aktivt och åker lokaltrafik. Rör sig ute. Känns det som ett smart alternativ för mig?”.

Magdalena avslutar sitt inlägg med att fråga läsarna om det är läge att lägga ner bloggen under en tid, eller om de kan tänka sig att vårda språket.

”Jag är öppen för förslag, mig kvittar det faktiskt”, avslutar hon inlägget.

FOTO: TT

Annons