TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Magdalena Graaf talar ur om sjukdomen: “En chans till”

29 jan, 2023 
Jonna Lawaetz
Magdalena Graaf
Magdalena Graaf delar ofta med sig av sitt liv till sina följare.
Nyligen publicerade hon en bild där hon berättade om det tunga sjukdomsbeskedet som hon fick för 14 år sedan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Magdalena Graafs lyxköp: "Precis köpt en lägenhet"Brand logo
Magdalena Graafs lyxköp: "Precis köpt en lägenhet"

Magdalena Graaf, 47, slog igenom med duner och brak på 90-talet med systern Hannah Graaf, 44. Systrarna gjorde stor succé som både modeller och popduo.

Idag är Magdalena en omtyckt tv-personlighet, företagare och influencer. Magdalena har en nära relation till sina följare, både på sin blogg och sin Instagram där hon öppenhjärtligt delar med sig av sin vardag, sina tankar och funderingar om både stora och små saker.

Magdalena Graaf om sjukdomen: "Fick en andra chans"

Nyligen delade Magdalena en bild på sin Instagram som togs från sjukhussängen för 14 år sedan. Det var nämligen årsdagen för hjärnblödningen som Magdalena drabbades av som resulterade i att hon nästan miste livet.

"Idag för exakt 14 år sedan förändrades mitt liv, och mitt sätt att se på livet. Den 27/1-09. Ambulans till karolinska. 2.7 dl blod i hjärnan. Man kan nästan säga att det är MIN FÖDELSEDAG idag…", skriver Magdalena och fortsätter:

Annons

"Jag fick en chans till. Känns som om jag förbrukat 8 liv i mitt enda liv. 1 kvar. Pillar på mina tre stora borrhål på väster sida av huvudet. De påminner mig om att livet är skört.Jag är så tacksam för att jag får hänga kvar med er ett tag till."

Magdalena drabbades av huvudvärk – visade sig vara hjärnblödning

Det var en tid då Magdalena hade fullt upp med både inspelningarna av Let's Dance, Postkodmiljonären och ett hektiskt småbarnsliv på hemmaplan, som hon drabbades av rejäl huvudvärk som inte ville ge med sig. Huvudvärken blev tillslut så olidlig att Magdalena sökte vård. Läkarna märkte snabbt att det var något som inte stod rätt till och gav Magdalena beskedet att hon hade en tumör.

I en intervju med Expressen från 2014, har hon berättat om upplevelsen.

– Jag fick åka ambulans till neuroavdelningen för operation på en gång. De skulle borra tre hål och tömde huvudet på 2,7 deciliter blod. Det var panikkänsla, vidrigt. Man är inte nedsövd, berättade Magdalena till Expressen.

Vidare fortsatte hon berätta att hela upplevelsen var en chock men att hon fick stöd från personerna runt om henne. Händelsen fick Magdalena att tänka om och ändra sin livsinställning.

- I stället för att hålla emot försöker jag testa grejer och köra fullt ut på ett annat sätt än förut, sade Magdalena till Expressen.

Hänt har sökt Magdalena för en kommentar.

FOTO: IVARSSON JERKER/Aftonbladet

Annons