ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Magdalena Graaf och Niclas Wahlgren syns ihop – berättar om vänskapen

25 apr, 2023 
Magdalena Graaf och Niclas Wahlgren
Magdalena Graaf och Niclas Wahlgren har synts tillsammans på fest.
Nu berättar Magdalena om kvällen som duon tillbringade tillsammans.
– Det var Lance som hade ordnat, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Magdalena Graafs lyxköp: "Precis köpt en lägenhet"Brand logo
Magdalena Graafs lyxköp: "Precis köpt en lägenhet"

Magdalena Graaf, 47, gifte sig 1999 med det före detta fotbollsproffset Magnus Hedman, 50. Tillsammans har de två barn, Lance Hedman Graaf, 22, och Tristan Hedman, 18. Men kärlekshistorien tog slut när det forna paret beslutade sig för att ansöka om skilsmässa 2008.

Magdalena Graaf om Magnus Hedmans 50-årsfirande: ”Överraskningsfest”

Strax efter skilsmässan var det något stormigt men på senare år har Magnus och Magdalena fått en fin relation och är idag goda vänner. Nyligen fyllde Magnus 50 år, något som Magdalena fanns med för att fira.

– Det var Lance som hade ordnat en överraskningsfest för Magnus så det var alla Magnus barndomskompisar och andra vänner som samlades på Gärdet. Så när Magnus kom dit blev han superchockad, det var jättekul, säger Magdalena till Hänt.

Annons

Kan du förstå att han nu är 50?

– Jag tycker Magnus är så jäkla vältränad han ser inte ut som 50. Han ser likadan ut i sin kropp som han gjorde när han var 30. Han tar hand om sig själv.

Sanningen om Magdalenas relation med Niclas Wahlgren efter bilden ihop

I ett inlägg på Instagram har Magdalena publicerat ett gäng bilder från kvällen. Bland annat syns hon ihop med Niclas Wahlgren, 57.

– Jag känner Pernilla och Niclas sedan jag var ung.

Brukar ni hänga?

– Nej inte mer än när vi träffas ute. Det är samma med Martin Melin, honom har jag också känt sedan jag i känt i 20-årstid. Niclas och Magnus gjorde Kompani Svan tillsammans och sen har jag då känt Niclas och alla sedan jag var ung då. Han är också kompis med min Louie.

Vad betyder det att Lance gör något sånt här för sin pappa?

– Det är jättegulligt att han gör det. Annars har jag styrt upp alla saker så det var kul att han fick glänsa lite.

FOTO: TT/Instagram

Annons