Magdalena Graaf om relationen med exet Filip Larsson

Magdalena Graaf om framtiden efter separationen från Filip.

Magdalena Graaf och Filip Larssons kärlekssaga har fått ett slut.
Men trots att de inte längre är ett par kommer de väl överens, vilket reality-profilen nu väljer att berätta på sin blogg.
– Skönt att man kan samsas, skriver hon.

Tv-profilen Magdalena Graaf, 45, har en lång karriär bakom sig. Hon har bland annat jobbat som artist, modell och författare. Numera är hon kanske främst känd genom sin medverkan i realityserien Systrarna Graaf, som hon gör tillsammans med lillasystern Hannah Graaf, 42.

När det kommer till privatlivet har Magdalena haft flera relationer med andra kända profiler. Hennes mest uppmärksammande förhållande är det med Magnus Hedman, 47. De forna makarna gick skilda vägar för många år sedan och trots att skilsmässan blev en rejält dramatisk historia är de idag goda vänner.

För tio år sedan träffade Magdalena Graaf kärleken på nytt i Filip Larsson, 46. Men nyligen avslöjade tv-profilen att de har bestämt sig för att göra slut och separera.

Magdalena Graafs liv efter separationen

Magdalena och Filip förlovade sig för ett par år sedan och hade egentligen planerat att gifta sig inom kort. Men istället för att bli äkta makar har de nu övergått till att vara kompisar.

”Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap”, skrev Magdalena på sin blogg i samband med att hon bekräftade uppbrottet.

Filip och Magdalena har sönerna Charlie, 8, och Louie, 4, ihop. Att inte få träffa pojkarna varje dag har varit tufft för både Magdalena och barnen.

”Röven med varannan vecka tyvärr. Charlie hajar, men Louie känns lite för liten för att ‘förstå på riktigt’”, har hon tidigare skrivit på bloggen.

Relationen med Filip efter uppbrottet

Magdalena Graaf har nu påbörjat ett nytt kapitel i sitt liv. Även om omställningen till viss del har varit tuff har hon ändå kunnat glädjas åt andra delar av den, som exempelvis att få flytta till ett helt nytt boende. I ett inlägg på Instagram visade Magdalena tidigare i sommar upp var hon och barnen ska bo framöver.

“Jag är så glad! Förväntansfull och barnsligt upprymd.. Jag har fjärilar i magen Nu sätter jag spaden i ovigd jord. Nya jaktmarker. Nytt kapitel, en ny och spännande period”, skrev hon i inlägget då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

På sin blogg berättar Magdalena nu att flytten är i full gång. Hon avslöjar samtidigt att hon och Filip Larsson fortfarande kommer väldigt bra överens, trots att kärleken inte höll.

”Filip kommer vara på resande fot i ett par veckor. Vi har trixat och fixat för att få det bra för alla. Skönt att man kan samsas och hjälpa varandra”, skriver hon.

Magdalena Graaf avslutar inlägget med att lova sina följare att de snart kommer att få se hennes nya hus.

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graafs sorg – drabbad av cystor i höften

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graafs erkännande om svärdottern Emilia Lantz

FOTO: TT

Senaste nytt