Magdalena Graaf om plastikoperationen efter upptäckten

Magdalena Graaf om ingreppet

Magdalena Graaf har genomgått en rad skönhetsingrepp och plastikoperationer genom åren.
Efter att ha upptäckt en förändring funderar hon nu på att lägga sig under kniven ännu en gång.
– Den har vuxit så fasligt mycket, skriver tv-profilen på sin blogg.

I vintras åkte Magdalena Graaf, 44, iväg på en långresa till Thailand med barnen. När hon kom hem valde hon att bosätta sig hos systern Hannah Graaf, 41, och snart började hennes följare undra hur det egentligen stod till på kärleksfronten.

I maj valde Magdalena att avslöja sanningen om situationen och förklarade då att hon och Filip Larsson, 46, har bestämt sig för att gå skilda vägar efter tio år tillsammans. Det forna paret separerade i redan höstas men är fortsatt goda vänner än idag.

”Vi har valt efter mycket eftertanke och diskussioner att fortsätta vandra som bästa kompisar, fast åt olika håll”, skrev Magdalena i ett inlägg på sin blogg då.

Magdalena Graafs stora förvandling

Uppbrottet är inte den enda stora livsförändring som Magdalena har genomgått den senaste tiden. Förra året gjorde hon en viktresa och gick ner hela 24 kilo.

”Såååå mycket lättare och lyckligare IDAG. Friskare. Starkare. Mer uthållig”, skrev hon i ett blogginlägg förra sommaren.

Viktminskningen ledde dock inte enbart till positiva förändringar. Tv-profilen har varit öppen med att hon har haft problem med överflödig hud. Magdalena Graaf har övervägt att göra någonting åt detta men det verkar inte som att hon har skridit till verket.

Ärliga erkännandet om ingreppen

Trots att det inte blev något skönhetsingrepp efter viktminskningen är Magdalena inte en nybörjare när det kommer till plastikoperationer. Genom åren har hon opererat brösten flera gånger, tagit bort hud från magen samt satt in fasadtänder.

2018 avslöjade Magdalena att hon även har testat fillers och botox men att hon har bestämt sig för att sluta med detta.

”Jag såg inte klok ut. Jag är tyvärr allergisk. Min kropp gillar inte botox. Den samlar vatten och jag blir svullen. Om inte ???? Då hade jag säkert gjort det any day”, skrev hon då.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Orden om nya skönhetsoperationen

Men att lägga sig under kniven är ingenting som Magdalena har några större problem med. I ett nytt inlägg på sin blogg avslöjar tv-profilen att hon funderar på att justera sin haka. Detta efter att hon har märkt av en förändring med sitt utseende.

”Den har vuxit så fasligt mycket de senaste åren, att jag har börjat få komplex. Går det inte över så får jag väl lägga mig under kniven och karva bort den. Det sägs ju att haka, öron, näsa och fötter ALDRIG slutar växa”, skriver Magdalena Graaf i inlägget.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Aftonbladet/TT