TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Magdalena Graaf om den svåra sorgen efter sonen: "Det gör så fasligt ont"

01 jan, 2015 
https://image.hant.se/image-4943955?imageId=4943955&width=1320&height=689
Hänt
I somras förlorade Magdalena Graaf sin älskade son Isak. Nu berättar hon på sin blogg om den tunga sorgen. "Det har blivit mycket värre de senaste veckorna."
Annons

Magdalena Graaf, 39, går just nu igenom sitt livs smärtsammaste period. För lite drygt tre månader sedan avled 19-årige sonen Isak, och sedan dess har Magdalenas mammahjärta blött dygnet runt. För några veckor sedan kom hon hem från Florida där hon försökt vila upp sig med sambon Filip, 40, och sönerna Lancelot, 14, Tristan, 10, och Charlie, 3. När hon kom tillbaka gjorde hon ett känslosamt besök vid Isaks viloplats. På sin blogg skriver hon om den tunga stunden:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Köpte lite fina rosor, en latte till Isak, en svart kaffe och några ljus. Vi pratade en stund, fikade och satt i stillhet. Blandade känslor. Jag vill vara här samtidigt som det gör så fasligt ont att se stenen med hans namn.”

I somras förlorade Magdalena sin älskade son. Foto: IBL
I somras förlorade Magdalena sin älskade son. Foto: IBL

Där beskriver hon också sitt känsloinferno. Hon berättar att hon känner sig blödig och har svårt för att hålla masken. Hon faller lätt i gråt och bär på en känsla av panik i kroppen. Hon berättar att hon vill vara duktig och planera för en fin jul, men att hon känner sig ihålig och kan få svårt att andas.

“Jag vill inte stanna upp och känna efter. Jag känner mig jagad inombords, samtidigt som någon fällt krokben på mig och jag får ingen kraft att resa mig upp. Som i en dum mardröm när du inte har ork att springa ifrån förövaren. Benen bär dig inte. De är för tunga. Jag saknar Isak så mycket att jag bara vill skrika rakt ut. Skrika mig hes. Riva av mig håret, klösa och slå mig själv i ansiktet. Sorgen har blivit mycket värre de senaste veckorna.”

Annons