ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Magdalena Graaf om att fira jul utan barnen – egna orden: ”Ensam”

19 dec, 2022 
Beatrice Söderlund
AvJonna Lawaetz
Magdalena Graaf
Magdalena Graaf kommer att vara utan barnen under jul och nyår.
Nu berättar hon om känslorna kring beslutet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så firar systrarna Graaf julaftonBrand logo
Så firar systrarna Graaf julafton

Magdalena Graaf, slog igenom på 90-talet med systern Hannah Graaf. Tillsammans har de släppt låten You got what I want och de har dessutom haft en egen serie på Viaplay med titeln Systrarna Graaf.

När Hänt träffar systrarna på premiären av Winter Wonterland på Gröna lund berättar Magdalena Graaf hur julen ser ut och det visar sig att hon i år blir ensam utan barnen.

Så firar systrarna Graaf jul: ”Jag har inga barn i år”

Hannah och Magdalena Graaf planerar att fira en del av julen hos deras mamma.

Annons

Det är jul snart, hur firar ni julen i år?

– Jag har inga barn i år, jag har inte de i år. Så det blir väl hemma hos mamma antar jag, säger Magdalena Graaf varpå Hannah Graaf fyller i:

– Ja hemma hos mamma, kyrkan på morgonen sen jullunch hos mamma.

Hannah och Magdalena Graaf.
Hänt intervjuar Hannah och Magdalena Graaf.

Magdalena Graaf om att inte ha barnen: ”I år blir jag helt ensam”

Magdalena Graaf har dessutom i ett Instagram-inlägg berättat om känslorna inför att inte ha barnen. Nu på onsdag ska hon ha lite jul hemma för sönerna, utöver det ska hon ”skita i både jul och nyår”, skriver hon.

”På torsdag lämnar jag småpojkarna. Jag hade dem förra jul och nyår. I år blir jag helt ensam.Ska göra en allternativ julafton med alla barnen på onsdag, sen ska jag checka ut, och inte lyfta ett finger.”, skriver Magdalena Graaf och fortsätter:

”Tänkte skita i både jul och nyår. Ockupera soffan och titta på serier. Vad ska du göra. Har du några roliga planer? Eller gör du som jag… spolar fram bandet till 2023”

FOTO: Discovery+ / HÄNT TV

Annons