LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Magdalena Graaf bryter tystnaden om sonen Lance Hedman

13 apr, 2020 
Linnea Lundgren
Magdalena Graaf
Mamma Magdalena Graaf deltog inte i firandet när sonen Lancelot "Lance" Hedman avslöjade att han och flickvännen Emilia Lantz förlovat sig.
Men under påskhelgen bryter Magdalena tystanden om det unga paret.
Annons
Allt om Lance HedmanBrand logo
Allt om Lance Hedman

Det var bara några veckor sedan Lancelot “Lance” Hedman, 19, valde att offentliggöra förlovningen med flickvännen Emilia Lantz, 28, genom ett inlägg på Instagram.

“Hon sa ja”, skrev en lycklig Lance till bilden då de båda håller upp händerna med sina ringar.

Sedan dess har lyckohyllningarna till dem båda haglat inte. Inte minst från Lance pappa, Magnus Hedman, som valde att dedikera ett helt inlägg till turturduvorna:

Stolt och glad pappa! Ni är så fina ihop och jag önskar er all lycka tillsammans! Härligt med fina nyheter!”, skrev han till en bild på dem båda.

Tystnaden kring nya flickvännen

Men mamma Magdalena har varit betydligt tystare.

Lance Hedman har tidigare haft en längre relation med Paradise Hotel-deltagaren Paulina “Paow” Danielsson, 26. På sin blogg fick Magdalena då en fråga om första gången hon träffade sin sons ex-flickvän – och om hon visste vem hon var sedan tidigare.

“Jag visste, och var som alla andra lite skeptiskt och fylld av förutfattade meningar.. Det hjälpte ju inte att hon “rund under fötterna” skrattandes skojade om att inte “skvööörta” i min säng”. Jag blev så ställd, att jag smällde ingen dörren i ansiktet på dem. Försökte hålla masken. Rusade ut i soffan och försökte googla vad “Skvööörta” betydde hoho. Vad faaan har han släpat hem var min första tanke”, svarade hon då.

Annons

Vidare skriver hon dock i svaret att hon i efterhand byggde en fin relation med Paulina.

“Nu? Älskar jag min svärdotter! Hon och Lance är en fantastisk match. De tränar, dricker inte, lever hälsosamt, och är OERHÖRT OMTÄNKSAMMA och fina mot varandra.”, skrev hon.

Men då sonen förlovar sig med sin nya kärlek är det alltså helt tyst från mamma Magdalena – i alla fall på sociala medier.

Allt du vill veta om Magdalena GraafBrand logo
Allt du vill veta om Magdalena Graaf

Fina bilden

Att det skulle vara något ont blod mellan Magdalena och Emilia är det dock inte tal om – och nu bryter Magdalena tystnaden kring sonen och hans flickvän.

Under påskhelgen la hon upp en bild tillsammans med dem två.

“En bättre dag tillsammans med finaste @emilialantz och @lancelothedmangraaf”, skrev hon till bilden.

Annons