Magdalena Graaf bryter tystnaden om läckta videon

Magdalena Graaf

Sent under fredagen dök en oväntad publicering upp i Magdalena Graafs flöde.
Till följarnas stora chock syntes en intim stund inspelad i klippet ,som låg ute under minst tio minuters tid.
Nu väljer Magdalena att berätta för följarna vad som egentligen hände.

Fredagskvällen fick ett oväntat slut för Magdalena Graafs Instagram-följare. Plötsligt dök en privat video upp i flödet och det var nog många som satte fredagsmyset i halsen.

Den intima stunden som var inspelad i klippet såg inte ut att vara något som Magdalena självvalt skulle ha publicerats vilket snabbt väckte många frågetecken hos följarna. I åtminstone tio minuter låg klippet publicerat i hennes flöde och mängder av kommentarer rasslade in.

Magdalenas ord om händelsen

Plötsligt försvann klippet men följarnas frågor låg under natten obesvarade. Under andra bilder i tv-profilens flöde dök kommenterar om klippet upp. Chockerade fans undrade vad som hade hänt och hur detta klipp kunde kommit att bli publicerat.

Men under morgonen delade Magdalena Graaf med sig av förklaringen – hon hade blivit hackad. Redan tidigt imorse berättade Magdalena om händelsen i en Instagram story.

Låg och tittade på Let’s Dance och åt grillchips i går kväll. Vaknade av att helvetet bröt loss. Någon klurig liten rackare har hackat mitt instagram och cloud. Trist litet prank för alla inblandade. SORRY FÖR att ni satte kvällskaffet i fel strupe”, skriver hon.

”Kunde varit värre”

Några timmar senare delade Magdalena med sig om några ytterligare ord om den intima videon som läckt.

”Vilken jäkla morgon. Måste nästan dubbla dosen hjärtmedicin. Telefonen ringer oavbrutet. Någon har hackat mitt Cloud, Instagram och Facebook inatt. Ber er stackars vänner om ursäkt för värk, sveda och obehag. Ordningen återställd. Lösen bygga och ingen har gudskelov dött. Får motvilligt bjussa på denna. Kunde ha varit värre”, skriver Magdalena på Instagram.

Även om händelsen snabbt blivit en snackis tar Magdalena Graaf den med en nypa salt och fokuserar på det positiva.

– Ja, det var ett jäkla missöde. Trist. Jag mår bra. Har bytt alla mina lösen. Solen skiner och ingen har dött, skriver hon i ett sms till Aftonbladet.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/TT