Magdalena Graaf avslöjar återföreningen med Filip Larsson

Magdalena Graaf och Filip Larsson bröt upp i maj. Men efter tio år tillsammans visar sig kärleken vara fortsatt stark och paret har nu beslutat sig för att kliva in i en ny relationsstatus. ”Bästa av två världar”, skriver Magdalena på sin blogg.

Magdalena Graaf, 44, och Filip Larsson, 46, avslöjade i maj att de går skilda vägar, efter tio år tillsammans.

”10 år som har varit de bästa i mitt och i vårt gemensamma liv, tillsammans som familj! Fina barn, fantastiska minnen, upplevelser och äventyr. Ren och äkta kärlek, passion, skratt, sorg och besvikelser. Vi har gått igenom mycket, vi har varit på avgrundsbotten men lyckats kämpa oss upp igen”, skrev Magdalena Graaf på sin blogg i samband med att hon avslöjade separationen.

Sedan dess har exen fortsatt att umgås och Filip har dykt upp på Magdalenas sociala medier flertal gånger. De har även fortsatt att umgås ihop med sina barn Charlie, 7, och Louie, 3.

Plötsliga vändningen med Filip

Knappt en månad efter uppbrottet berättade Magdalena för bloggläsarna att hon och exet inte riktigt kunnat avsluta relationen fullt ut. I ett blogginlägg förklarade hon situationen och erkände dessutom att det fanns tankar kring att gå tillbaka in i en relation med Filip.

”Haha! Jag och Filip har LIIIIITE svårt att hålla fingrarna ifrån varandra…”, skrev Magdalena i ett blogginlägg under tisdagen och fortsatte:

”Ok! Vi funderar på att ändra ”skilda” till särbo i kväll . Vi får se vad som händer. Det finns inget groll eller ovänskap i botten. Bara ömsesidig kärlek och respekt. Det kan bli vi igen eller inte.. vi kör två dagars betänketid”.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Magdalenas nya relationsstatus

När kvällen väl var kommen verkar det som att Magdalena och Filip hade tagit snacket och rett ut vad de verkligen ville. För plötsligt beskrev hon sig vara i en annan relationsstatus än tidigare.

”Älskar särbolivet. Bästa av två världar”, skriver Magdalena i det nya blogginlägget.

Eftersom att särbo är benämningen för en relation där man är under äktenskapsliknande förhållande men inte bor i samma hem, låter det helt enkelt som att Magdalena och Filip återigen är tillsammans.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/TT