Magdalena Forsberg i otäck olycka under "Superstars"

Under en deltävling i "Superstars" gick allt fel för Magdalena Forsberg.

Forna skidskyttedrottningen Magdalena Forsberg, 49, råkade ut för en otäck olycka under inspelningen av Kanal 5:s “Superstars”.

Det var i en deltävling där deltagarna på tid skulle ta sig runt en trailbana med hjälp av en mountainbike som oturen var framme för Magdalena.

– Gud, jag är livrädd nu jag, sa hon före start.

Trots det trampade hon iväg och klarade det första hindren. Men när hon därefter rullade ner för en backe och skulle ta sig över ett trapphinder tog det stopp. På toppen av hindret tappade hon balansen och föll handlöst ned och slog i marken med axeln före.

Magdalena Forsberg undersökts efter fallet. Foto: Faksimil Kanal 5

Efter fallet lyckades hon ändå ta sig in i mål, väl där kom sjukvårdare springande för att undersöka skidskyttestjärnan efter fallet. Trots att hon grinar illa när sjukvårdaren känner igenom henne försöker hon hålla sig lugn:

– Det gick bra, det var ingen fara. Det var ingen fara.

Efteråt avslöjar Magdalena att hennes rädsla före start var befogad, för redan innan hade hon misslyckats vid samma hinder. Något som inte visades i programmet.

– Vi fick ju prova en gång innan och då klarade jag inte heller av det hindret, och redan där började jag bli rädd, säger Magdalena.

“Superstars” sänds på Kanal 5 på tisdagar klockan 21.00. 

LÄS OCKSÅ: Therese Alshammars kritik mot Superstars: ”Inte rättvist”

LÄS OCKSÅ: Läckberg tvingas operera näsan efter olyckan

FOTO: Faksimil Kanal 5

 

 

SENASTE NYTT!