Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Madelenes oväntade vändning i Gift vid första ögonkastet: "Har verkligen tänkt"

23 apr, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Madelene Krånghed och Martin Ericson från Gift vid första ögonkastet.
I gårdagens avsnitt av Gift vid första ögonkastet på SVT fick vi se om de tre paren valde att fortsätta vara gifta eller att skilja sig. Madelene Krånghed, som gift sig med Martin Ericson, höll tittarna på halster.
Annons

Det har varit en säsong med mycket bråk men också mycket kärlek. Igår sändes det sista avsnittet av Gift vid första ögonkastet på SVT och turturduvorna John Wallén och Sara Lannergren, 29, bestämde sig utan tvekan för att fortsätta vara gifta. Sam Gustafsson och Magnus Carlsson hade däremot redan gjort sitt val i avsnittet innan och ville gå isär.

Någon som däremot höll tittarna på halster var Madelene Krånghed. Innan hon skulle möta experterna och sin man Martin Ericson för att ta ett beslut om att vara eller icke vara, säger hon i programmet:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– De senaste två veckorna har jag tänkt att, oavsett hur det går så ska jag säga ja till att fortsätta, för att jag har velat se hur Martin är utan kameran, för att jag verkligen har tänkt och hoppats på att han faktiskt är en bra människa innerst inne.

Hennes funderingar kom oväntat ändå eftersom hela deras relation kantats av häftiga gräl.

Annons

När paret ses igen har de varit ifrån varandra ett tag efter ännu ett bråk, som slutade med att Martin Ericson tog in på hotell, men när de träffas i soffan framför experterna är stämningen kylig. Och snart haglar även de hårda orden.

När Madelene Krånghed till slut får frågan om hon vill skilja sig från Martin Ericson, säger hon att det vill hon. Även Martin är säker på sin sak:

– Jag vill skilja mig, säger han sammanbitet i programmet.

Madelenes funderingarna att kanske fortsätta ändå efter programmet var som bortblåsta…

Hänt har sökt Madelene Krånghed för en kommentar, men hon har avböjt att medverka.

I SVT:s eftersnack-program för Gifta vid första ögonkastet igår avslöjar hon att hon och Martin Ericson inte är vänner längre.

– Den kvällen som han lämnade min lägenhet, efter att vi bråkade över det här med sushin så kastade han mina nycklar på hallbänken och går därifrån. Då tar han också bort mig på Instagram och Facebook. Han bröt helt.

Annons

Däremot har Madelene Krånghed hittat en ny vän sedan programmet, Magnus Carlsson, som var gift med Sam Gustafsson.

– Det är skönt att ha någon att dela saker med, kan jag känna som har suttit i samma båt, förklarar Magnus Carlsson i eftersnacksprogrammet om sin nya vänskap.

Här är alla deltagare i Gift vid första ögonkastet:

FOTO: SVT

Annons