Därför är Madeleine Ilmruds tvillingar Colin och Charlie födda olika dagar

MADELEINE ILMRUD

Familjen annorlunda-profilen Madeleine Ilmrud är mamma till elva barn och nu kan hon avslöja ett och annat om barnen.
Tvillingarna Colin och Charlie är nämligen inte födda på samma dag.
”6 barn i våran familj fyller år dagarna efter varandra”, avslöjar Madeleine.

Madeleine Ilmrud, 39, fångade svenska folkets hjärtan efter sin medverkan i tv-programmet Familjen annorlunda 2009. Där fick tittarna följa henne och maken Mikael Ilmrud samt deras barn Victor, Oliver, William, Engla-Freja, Adam, tvillingarna Collin och Charlie samt dottern Tuva-Li.

Idag består familjen av ytterligare tre döttrar, Emmylou, Mathilde-Isabelle, och Livia, som kom till världen efter inspelningen av realityserien.

Även om tv-programmet Familjen annorlunda slutat spelas in så kan fansen fortfarande ta del av Madeleine och hennes familj. Hon är nämligen väldigt aktiv på sociala medier och i bloggen delar hon med sig av högst personliga saker.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Madeleine Ilmrud om tuffa hälsokampen

Nyligen kunde bloggläsarna nämligen läsa att Madeleine haft det riktigt tufft den senaste tiden när det kommer till hälsan. På bloggen öppnade hon upp om de svåra stunderna och rädslan.

”Ledsen för min frånvaro. I ärlighetens namn så har jag inte mått så bra. Inte på en lång tid faktiskt.”, skrev hon då.

Det som drabbat Madeleine var att hon känt sig ovanligt trött, haft koncentrationssvårigheter, förlorat konditionen helt och haft hjärtklappning. Till slut bestämde hon sig för att gå och kolla upp saken och läkaren kunde då se att Madeleine hade brist på både B12 och folsyra.

”Efter en vecka kom nya provsvar, domen blev att jag hade brist på både B12 och folsyra och det i sin tur gör att kroppen inte kan ta upp järn. Läkaren berättade att det inte alls är konstigt att jag mått så dåligt länge. Du har en ordentlig brist! Och man kan bli väldigt sjuk av det så därför kommer jag skriva ut flera tabletter som du ska äta under en tremånaders period.”, skrev Madeleine då.

ISÄR Här ser siamesiska tvillingarna varandra för första gången

Sanningen om tvillingarnas födsel

Även på Instagram är Madeleine väldigt öppen av sig och hon ställer gärna upp på frågestunder. Under hennes senaste frågestund dök det upp en fråga som handlade om tvillingarna Charlie och Colin.

”Är tvillingarna födda på olika dagar?”, undrade personen.

”Charlie och Colin är tvillingar och födda på olika dagar.”, skriver Madeleine och tillägger:

”Charlie föddes 23:56. Colin föddes 00:04”

I samma veva passar Madeleine även på att avslöja något annat när det kommer till hennes barn och när de är födda. Slumpen har nämligen fallit som så att sex av barnen är födda precis efter varandra.

”Något annat som är roligt är att 6 barn i våran familj fyller år dagarna efter varandra.”, skriver Madeleine.

”Charlie och Colin 21 och 22 februari, Oliver och Livia 25 och 26 juni, Adam och EmmyLou 4 och 5 september.”

MADELEINE ILMRUD INSTAGRAM

Tvillingarna Charlie och Colin.

FOTO: INSTAGRAM

LÄS OCKSÅ: GRIPANDE Jeanette visar upp sitt sista sms till Frank Andersson

LÄS OCKSÅ: KÄNSLOSAMT Bachelor-Victoria Aguiluz om den utmanade inspelningen

FOTO: Stefan Jerrevång/Aftonbladet/TT, Instagram

SENASTE NYTT!