TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Madeleine Ilmrud om flytten – berättar om familjelyckan

05 feb, 2021 
AvLovisa Ström
Madeleine Ilmrud
Det har skett många förändringar i elvabarns-mamman Madeleine Ilmruds liv på senaste.
Nu berättar hon om den stora flytten och lyckan hon känner över beslutet.
Annons
Madeleine Ilmruds oro efter dotterns plötsliga insjuknandeBrand logo
Madeleine Ilmruds oro efter dotterns plötsliga insjuknande

Madeleine Ilmrud är tv-profilen och bloggerskan som är mamma till elva barn. Hon blev känd för svenska folket efter sin medverkan i Familjen annorlunda på TV4 och idag kan man istället följa deras liv på hennes sociala medier.

På bloggen skriver Madeleine om vardagen med barnen Mathilde-Isabelle, Emmy-Lou, Tuva-Li, Charlie, Collin, Adam, Engla-Freja, William, Oliver, Victor och den ett år gamla dottern Livia-Leonore, och ofta tar hon upp sånt som många andra föräldrar kan relatera till. Bland annat har hon skrivit om känslorna kring att äldsta sönerna Oliver och Victor har flyttat hemifrån – en förändring som många föräldrar kan uppleva som jobbig. På bloggen skriver hon om känslorna kring den stora förändringen.

”Nu har de stora barnen flyttat hemifrån, och även om det var en stor omställning (mest för mig) så har det blivit hur bra som helst. Klart jag saknar barnen men vi pratar i telefonen flera gånger i veckan. Jag är så stolt över Victor och Oliver, kärleken jag känner när jag ser det liv som de nu själva bygger upp är överväldigande”, skriver hon.

Annons

Sonens tankar kring framtiden

Just nu bor Oliver i Norrköping där han också spelar väldigt mycket fotboll, men lägenheten han bor i just nu ligger en bit bort från där han tränar. För ett tag sedan började han därför att titta på en ny lägenhet som ligger betydligt närmre, men där prislappen däremot är högre.

Sedan Madeleine skrev på bloggen om sonens tankar har det varit tyst kring hela situationen. Men nu verkar det hända grejer på riktigt för Oliver.

Lyckan efter flytten

I ett inlägg på bloggen skriver Madeleine nu att Oliver har ringt henne med goda nyheter.

”Idag ringde Oliver och berättade att han varit och titta på en ny lägenhet på matchgatan i Norrköping, det ligger precis bredvid arenan där Oliver tränar. Wow så himla fin lägenheten var! Jag fick en massa videoklipp och såg direkt att Oliver skulle stormtrivas där”, skriver hon.

Annons

Med tanke på att lägenheten ligger väldigt nära den han brukar träna flera gånger i veckan kommer det att underlätta något enormt för honom. Men det är inte enda anledningen till att elvabarns-mamman känner sig positiv till den stora förändringen.

”Jag tror han kommer tacka ja till lägenheten. Det känns som det, han lät väldigt glad. Det är en 3 rok också så då kan ju mamma komma och sova över hehe!”, skriver hon glatt.

Annons