TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Madeleine Ilmrud om dotterns olycka – orden efter läkarens beslut

08 jul, 2020 
Madeleine Ilmrud om dotterns plötsliga olycka – egna orden efter läkarens beslut
Familjen annorlunda-profilen Madeleine Ilmrud har elva barn, och det är minst sagt fullt ös hemma hos familjen.
Nu berättar hon om en olycka som skett med en av döttrarna i hemmet.
Annons
Höggravida Madeleine Ilmrud akut till sjukhus efter 4-åriga dotterns olycka: ”Tårarna bara sprutade”Brand logo
Höggravida Madeleine Ilmrud akut till sjukhus efter 4-åriga dotterns olycka: ”Tårarna bara sprutade”

Madeleine Ilmrud blev ett känt ansikte för tv-tittarna efter sin medverkan i Familjen annorlunda på TV4. I programmet fick vi följa Madeleine och den stora familjen bestående av många barn.

Familjen Ilmruds senaste tillskott kom så sent som förra sommaren, en liten flicka som efter många om och men fick namnet Livia-Leonore. Idag kan Madeleine Ilmrud titulera sig som 11-barnsmamma, och om det blir ännu fler barn får framtiden utvisa. Madeleine har åtta barn ihop med maken Mikael Ilmrud, och tre barn från en annan relation.

Hela syskonskaran består av, förutom Livia-Leonore, barnen Mathilde-Isabelle, Emmylou, Tuva-Li, tvillingarna Charlie och Collin, Adam, Engla-Freja, William, Oliver och Victor.

Dotterns plötsliga olycka

Det är, som man kan förstå, full rulle hemma hos familjen, ständigt. Nu har en av hennes döttrar varit med om en liten olycka, hon klämde sin hand i en frysbox.

Annons

Tuvis min Tuvis, min lilla olycksfågel. Igår klämde hon sin hand och fick ont i två fingrar. Idag fick vi åka till läkaren och vidare till röntgen. Det visade inte på något brutet, kanske en spricka. Men hon har så himla ont, och det är svullet och blått. Något säger mig att det är något galet, så vi kanske borde åka tillbaka ändå. Eller avvakta tills imorgon. Hoppas det blir bättre snabbt, det finns inget som är så jobbigt som när barnen inte mår bra”, berättade Madeleine Ilmrud för bara dagar sedan i ett inlägg på Instagram.

Beslutet under det nya läkarbesöket

Och under gårdagen berättade hon vidare att dottern varit tvungen att gipsa, efter ett nytt besök hos läkaren.

Det blev ett gips för lilla Tuvis trots allt. Tidig imorse så hade vi en läkartid på vårdcentralen och de kontaktade specialisten i lkpg som kikade på röntgenbilderna ännu en gång. Mammas intuition stämde (trist nog). Hade ju såklart helst haft fel, men jag är glad över att vi fick så fin hjälp”, berättar hon.

Men förutom gips verkar allt ha gått bra, och Madeleine avslutar lite skämtsamt med att det nu blir lås på frysboxen, och att det nog inte kommer att vara så aktuellt att tjuva glass igen…

Ajaj… men nu när hon är skadad får hon väl äta hur mycket glass hon vill va”, skriver en av hennes följare skämtsamt tillbaka bland kommentarerna till det senaste inlägget.

FOTO: Privat, Instagram

Annons