LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

"Lyxfällan"-profilen gravid – nu överväger hon abort: "För barnets bästa"

13 feb, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Bloggaren Hanna Widerstedt, känd från bland annat "Lyxfällan", är gravid. Men nu planerar hon att göra en abort.
Annons

Det var för en vecka sedan som bloggaren och tv-profilen Hanna Widerstedt, 26, avslöjade att hon var gravid. Hanna, som kanske mest är känd för sin medverkan i “Big brother” och “Lyxfällan”, tvivlar dock på om hon ska behålla barnet eller inte.

I ett inlägg på sin blogg skriver tv-profilen nämligen att hon överväger att göra en abort.

“Hur jag känner vet jag inte. En blandning mellan “jag borde göra abort” och “jag vill bli mamma”. Vi håller på att diskutera hur vi ska göra, men jag känner mig på något sätt otroligt glad, förväntansfull och ett barn kanske inte är det bästa just nu… Men när är det?”, skriver hon och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Sedan, såklart jag inte vill göra abort, det är något jag inte ser lätt på. Det är inte som jag ser abort som ett alternativ till preventivmedel – men det kanske bli så att jag gör en och då är det enbart för barnets bästa.”

Nu utvecklar tv-profilen sina tankar kring graviditeten. I ett nytt inlägg på bloggen skriver Hanna Widerstedt att hon fortfarande funderar på en abort eftersom hon inte vill vara “egoistisk”.

Annons

“Många föder barn och visst får de kärlek, men sen då? Den där tryggheten, kan jag verkligen erbjuda det? Tycker man ändå borde ha vissa saker förberedda, och jag som levt ett kaotiskt liv i flera år vet inte om jag kan ge barnet det han/hon behöver…”, skriver hon.

En annan sak som oroar Hanna Widerstedt är att hennes egna vanor, däribland att hon använder nikotin, ska påverka barnet i magen.

“Dessutom, jag har rökt cigaretter som en idiot… Jag skojar inte, när jag jobbat natt blir det ett paket per pass – DET om något är illa. Jag är så orolig att mitt barn inte lever för jag rökt så mycket…”, skriver hon.

FOTO: TV3

 

Annons