LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lyxfällan-Magdalena vill inte ha barn: ”Lilla gumman, du kommer förstå sen”

27 maj, 2024 
Linn Seipel
Programledaren och civilekonomen Magdalena Kowalczyk är vi vana att se i programmet Lyxfällan.
När det kommer till det privata är Magdalena mer återhållsam.
I en intervju med Hänt förklarar hon varför det känns viktigt att få vara.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så mycket spenderar Lyxfällan-Magdalena Kowalczyk på shopping – ombytta roller med programledarenBrand logo
Så mycket spenderar Lyxfällan-Magdalena Kowalczyk på shopping – ombytta roller med programledaren

Magdalena Kowalczyk, 45, är civilekonomen som synts i rutan över 12 år. Mellan 2012 och 2018 var det dock inte hennes ekonomikunskaper som prövades. Då var det hennes proffskarriär inom kampsport som gjorde att hon fick rollen som Athena i Gladiatorerna.

På senare år har vi framförallt sett henne som en av experterna i TV3:s Lyxfällan. För de insatta kan man också känna igen henne från formet Börslunch, som sänds i EFN, Ekonomikanalen.

När det kommer till det privata är Magdalena mer återhållsam. I en ny intervju med Hänt förklarar hon lite varför det känns viktigt att få vara.

Lyxfällan-Magdalena Kowalczyk vill inte ha barn

– Jag är inte singel. Men liksom några av min branschkollegor, de flesta ska liksom ”flaunta” [visa upp, reds anm] allting på Instagram. Och jag tänker att han har inte bett om att få synas och exponeras. Men han har inte bett om det, så jag vill inte tvinga in honom i någonting, säger Magdalena på frågan om hon träffar någon.

Annons

En annan stor fråga i livet som Magdalena hållit lite för sig själv, människors nyfikenhet till trots, är den om barn. Hon har sedan länge nämligen varit fast besluten att hon inte vill skaffa några egna.

– Jag har faktiskt alltid vetat det om mig själv. När jag var liten, eller typ 18-19, så klappade folk mig lite på huvudet och sa ”lilla gumman, du kommer att förstå sen”. Men jag känner att det finns så många barn redan som har lite olika förutsättningar, och så många människor som behöver hjälp. Så jag är gärna en förebild, som coachar barn eller föreläser för dem i skolor, säger Magdalena till Hänt, och fortsätter:

– Sedan är jag en toppenrolig gudmor eller lektant till mina gudbarn. Jag har bara inte bytt särskilt många blöjor i mina dagar, utan får allt det roligaste.

Magdalena Kowalczyk med kollegan Magnus Hedberg, båda är programledare för Lyxfällan.FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet
Magdalena Kowalczyk.FOTO: Janerik Henriksson/TT

Magdalena är gudmor till före detta gladiatorn ”Ice” – Helene Ahlsons barn

Magdalena är bl a gudförälder till sin goda väns barn – ingen mindre än träningsprofilen och före detta gladiatorn ”Ice” – Helene Ahlson.

På Magdalenas Instagram finns en hel ”highlights”-sektion tillägnat sina älskade gudbarn, och det är tydligt att de har en väldigt nära relation.

”Må vi alla ta ansvar för de små människovalpar som växer upp i ett allt hårdare Sverige idag. Låt oss krama och bekräfta dem så mycket vi orkar, men också ställa krav på dem så att de växer och utvecklas samt tydligt visa gränser kring vad som är ok och inte, så att de så småningom blir vettiga, artiga och självsäkra vuxna individer”

FOTO: TT

Annons