Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lyxfällan-expertens chock: Max, 23, har fått 44 parkeringsböter på ett år

23 okt, 2017 
AvLotta Gray
Max från Borås får hjälp i Lyxfällan
Max från Borås äter tre påsar chips om dagen och har enorma skulder hos Kronofogden. Lyxfällans programledare Patrik Vincent och Magnus Hedberg är chockade.
Annons

23-årige Max från Borås är galen i bilar och har ägt hela 14 stycken. Men han är också extremt  dålig på att betala sina p-böter.

Som grädde på moset äter han extrema mängder chips, runt 10 påsar i veckan och gillar restaurangmat som han äter varje dag. Men med 48 ärenden hos Kronofogden och ett skuldberg på 320 744 kronor  ligger han risigt till när Lyxfällan kommer på besök och försöker styra upp det Max ställt till med.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När han konfronteras framför en tunna fylld med cigg och pizzor chockas han. Summan 45 048 kronor på ett år har konsumeras på detta.

– Mina prioriteringar hindrar mig från att resa och upptäcka världen. Det här är ju helt onödigt, hade lika gärna kunnat kasta pengarna i sjön, berättar han för programledaren Patrik Wincent.

Vid den sista tunnan som är fylld med chips, något som Max älskar är summan svindlande.

Annons

– Ibland äter du tre chipspåsar per dag, det är ju inte klokt!, säger Patrik.

Summan i botten av tunnan visar på osannolika 89  508 kronor.

– Den tunnan som var jobbigast var helt klart sista tunnan. Känslan i hela fingertopparna var allt skit som bara försvinner iväg.

Max kan uppenbarligen inte heller läsa parkeringsskyltar ordentligt och har dragit på sig enorma skulder i böter. Hela 44 stycken på ett år.

– Jag hade kunnat köpa en bil för de här pengarna, säger Max till Magnus Hedberg.

Han har också en ännu större skuld till Kronofogden än vad någon kunnat ana och inte midre än 48 ärenden och en skuld på 320 744 kronor kronor.

Nu måste ha få in pengar snabbt för att inte bli vräkt från lägenheten och riskera att bli hemlös. Han får börja med att sälja av allt han äger och har.

Nöjesnyheterna alla snackar om-se dem här:

Foto: TV4

Annons