TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lydia i tårar – efter dejten med David Möller i Bachelor

12 nov, 2017 
AvSarah Mansouri
Bachelor-Lydia ledsen efter gruppdejt
Det är inte enkelt ett dejta samma kille som 10 andra tjejer. I kvällens avsnitt av Bachelor får Lydia Eriksson nog när hon blir bortvald från gruppdejten.
Annons

I kvällens Bachelor tar årets bachelor David Möller, 33, med sig några av tjejerna på äventyrliga gruppdejter. För första gången i programmets historia sker en övernattning i mitten av en säsong – tre upprymda tjejer får åka iväg ut i skogen och tälta med årets bachelor David.

Alla fyra delar på ett tält och David ligger tätt mellan Hedvig Friberg, 24, Michelle Leandersson, 27 och på sin egen kant sover Alicia Ödman, 28. Det blir inga kyssar under dejten, men däremot erkänner David efteråt att Michelle kliade honom på ryggen – medan Hedvig kliade på hans arm från andra hållet.

Självklart blir övernattningen den stora snackisen bland de andra tjejerna som är kvar i huset. Det spekuleras under hela kvällen och morgonen om vad som egentligen har hänt under natten.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men innan tjejerna från övernattnings-dejten ens har hunnit tillbaka till huset kommer ett brev med en inbjudan till en ny gruppdejt från David:

Annons

“Håll i hatten, idag ska vi ut i forsande vatten. Hoppas ni inte är sura över den föregående natten! Gabriella, Camilla och Lydia – Vi ses i bergen /David”

– Jag blev väldigt överraskad och glad att det var min tur att få gå på dejt, och särskilt en äventyrsdejt. Det känns jättebra! säger Lydia Eriksson, 24, och strålar.

Dejten slutar i tårar

När Lydia, Gabriella Bylund, 24, och Camilla Fogestedt, 26, väl möter David på gruppdejten är de nyfikna på vad egentligen hände ute i skogen, men årets Bachelor är hemlighetsfull.

– Vad hände igår då? frågar Gabriella och Lydia fortsätter:

– Det stod i brevet att vi inte skulle vara sura.. Varför skulle vi vara sura?

– Det får ni fråga tjejerna när ni kommer hem. Jag gillar inte att prata om de andra dejterna. Nu har vi ju vår dejt.

Sagt och gjort så slutar frågorna om nattens händelser och den äventyrliga dejten fortsätter med forsränning. Det blir mycket skratt och glada skrik från hela gänget, men tillbaka på land försvinner den goda stämningen fort när David säger att han vill skjutsa hem en av tjejerna.

Annons

– Jag hoppas verkligen på en singeldejt. Håller tummarna! säger en förväntansfull Lydia innan hon fått veta vem David valt ut.

Stämningen är stel när David tittar mellan tjejerna innan han berättar vem han väljer. Men tillslut frågar han Gabriella om inte hon vill följa med honom på den två timmars långa bilfärden tillbaka till huset.

– Jag får åka hem med honom! Det känns väldigt kul! Jag tänkte att det var Lydias namn han skulle säga. Det var så länge sedan hon hade en singeldejt, så jag blev jätteförvånad och jätteglad.

Det är en besviken Lydia som lämnas ensam utan singeldejt.

– Alltså.. jag trodde inte jag skulle bli så ledsen när han valde Gabriella. Men man blir väldigt känslig här och ja.. Jag får vänta till nästa singeldejt istället, säger Lydia med tårar i ögonen.

Samtidigt har Gabriella och David en härlig bildejt där de håller handen, pussas, matar varandra och skrattar tillsammans – samtidigt som Gabriella har på sig Davids skjorta.

Annons

Efter dejten erkänner David framför kameran att han känner något lite extra för Gabriella.

– Jag har redan känslor för Gabriella. Hon är en jättemysig tjej. Hon får mig verkligen att få fjärilar i magen. Som läget ser ut nu kan jag verkligen se mig och Gabriella som ett par i framtiden.

Hur det går för tjejerna och vem som står utan en ros i morgondagens rosceremoni återstår att se.

Bachelor sänds måndag och tisdag klockan 21.00 på Sjuan och på TV4 play. Tjejerna avslöjar allt sänds endast på TV4play.

FOTO: TV4

Annons