Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lyckobeskedet: Trailern till Frost 2 är släppt – se den här

11 jun, 2019 
AvAgnethe Alm
Frost 2 trailer – premiär på juldagen 25 december 2019.
Disneys succéfilm Frost tog alla med storm när den kom ut 2013. I sex år har fansen längtat efter en uppföljare – och nu äntligen är trailern släppt till Frost 2. Ser den magiska trailern här.
Annons

Lyckobeskedet: Trailern till Frost 2 är släppt – se den härBrand logo
Lyckobeskedet: Trailern till Frost 2 är släppt – se den här

Väntan må ha varit lång, men än har vi inte glömt systrarna Elsa och Anna och snögubben Olof. Snarare har vi längtat efter att åter få se dem på bioduken – och på juldagen är det äntligen dags! Den 25 december är det premiär för Disneys Frost 2, som följer upp succéfilmen Frost från 2013.

Att kalla Frost 2 för årets stora uppföljare är ingen underdrift. När det tidigare i år kom en teaser till filmen slog den rekord i antal visningar för en animerad film, trots att den inte visade mycket av handlingen. Föregångaren Frost var på allas läppar för sex år sedan, och har sedan fortsatt vara populär både hos stora och små. Uppföljaren är minst sagt efterlängtad!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Frost 2 möter vi återigen Elsa, Anna och Olof i ett helt nytt äventyr. Den sprillans nya trailern inleds med att Elsa blickar ut mot ett stormigt hav, som hon sedan tar sig mod till att testa sina krafter på. Vi möter även trollen, som i denna film förtvivlat förklarar för Elsa att hennes förflutna inte är som det har verkat.

Annons

– Du måste hitta sanningen. Far norrut, över det förtrollade landet… och in i det okända, säger ett av trollen till Elsa.

Frost 2 – premiär på juldagen

I trailern ser vi att systern Anna, Kristoffer och snögubben Olof är med på den minst sagt utmanande resan norrut. En resa som trollen varnar Anna för.

– Var försiktig. Vi har alltid varit rädda för att Elsas krafter är för mycket för den här världen, säger trollet och fortsätter:

– Nu måste vi hoppas på att de inte är det.

Under den långa väntan på uppföljaren till Frost kom en kortare film om Olof ut 2017 – Olafs Frozen Adventure. I den 21 minuter långa filmen var snögubben Olof huvudperson, och gav sig där ut med renen Sven för att hitta den bästa jultraditionen som Elsa och Anna kunde anamma.

Men nu kommer alltså den riktiga, och efterlängtade, uppföljaren Frost 2. Premiär på juldagen 2019, den 25 december.

FOTO: Walt Disney Animation Studios

Annons