LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lyckan med Ellen Bergström – Niclas Lij om nya pappalivet

07 apr, 2020 
Niclas Lijs ärliga ord om känslorna att snart bli pappa
Ellen Bergström och Niclas Lij väntar sitt första barn. I väntan på att det snart är dags har relationen och vardagslivet omtumlats en hel del.
Niclas Lij berättar för Hänt om hur han förberett sig både mentalt och arbetsmässigt för att kunna vara så närvarande för kommande bebis som det bara är möjligt.
Annons
Niclas Lijs ärliga ord om känslorna att snart bli pappaBrand logo
Niclas Lijs ärliga ord om känslorna att snart bli pappa

Komikern och skådespelerskan Ellen Bergström, 30, avslöjade under hösten 2019 att hon och Bachelor-profilen Niclas Lij, 33, väntade sitt första gemensamma barn.

Entreprenören Niclas har förberett sig på många sätt och är så beredd som det bara går att bli på att dottern ska komma till världen.

Niclas Lij och Ellen Bergström på Let's dance
FOTO: Karin Törnblom/TT

Niclas känslor om att snart bli pappa

Tidigare har Niclas levt ett liv som cirkulerat mycket kring jobb och en tid arbetade han 14 timmar om dagen. Detta var heller inget konstigt för honom, utan hans vardag. Men nu ser livet ut på ett annat sätt, då han endast jobbar en halvtimme om dagen men ändå har tre företag som rullar på fint.

– Det har varit en väldigt häftig resa för att det här senaste året så har jag gjort så att mina företag som jag har, de är i princip helt automatiserade, berättar Niclas för Hänt och fortsätter:

Annons

– Så jag behöver inte jobba med dem längre, utan de drivs av sig själva kan man säga.

Niclas har jobbat ganska hårt med detta, vilket har lett till att han är så förberedd som han bara kan bli inför att ta sig an papparollen.

– Där jag står idag, har jag full närvaro och full tid för att ta emot vår bebis som kommer, säger Niclas till Hänt och fortsätter:

– Jag känner att jag kan vara en trygg och stolt förebild för vårt barn. Hon kommer känna att oavsett vad, så kommer hon alltid vara värd kärlek.

Ellen Bergström och Niclas Lij
FOTO: Eero Hannukainen/TT

Så har graviditeten påverkat relationen

– Ellen drar ju det stora lasset med att vara gravid, alltså hon gör ju ett superjobb. Så det jag kan göra, det är att göra allt för att stötta henne. Det kan vara allt från att massera henne när hon har ont till att bara finnas där som trygg pelare om hon är orolig.

Niclas berättar att även hans och Ellens relation blivit starkare under graviditetens gång.

– Vi har aldrig haft det så bra som vi har det nu under graviditeten, berättar Niclas för Hänt och avslutar med:

– Det känns verkligen som att vi har blivit ett starkt team. Vi jobbar för en gemensam sak som är större än oss båda.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons