LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Joakim och Jonna Lundells dotter helt förändrad – nya bilden visar

14 nov, 2023 
Joakim och Jonna Lundells dotter Lunabelle har gjort en stor förändring.
På nya bilder på femåringen syns hon plötsligt med en helt ny look.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim Lundells rädsla för dottern Lunabelle: ”Förstört hennes..”Brand logo
Joakim Lundells rädsla för dottern Lunabelle: ”Förstört hennes..”

Joakim Lundell, 38, och Jonna Lundell, 29, har tillsammans två barn – dottern Lunabelle, 5, och Lionel, 5. På Youtube och sociala medier följer dagligen flera hundratusen personer familjens liv och det är både glada och tyngre händelser som tas upp.

Lunabelles tuffa tid innan resan – opererade in rör i öronen

Nyligen berättade Jonna om en händelse som varit tuff för hela familjen, Lunabelle behövde då nämligen genomgå en operation. Det var halsmandlarna och polyperna som skulle bort, dessutom skulle hon få in rör i öronen.

”Nu ligger hon på operationsbordet och jag sitter i väntrummet och hulkgråter. Detta är bland det värsta jag varit med om.”, skrev Jonna på Instagram under operationsdagen och fortsatte:

Annons

”Hon bara skrek och grät när hon skulle sövas och jag bara satt där och höll fast henne och grät jag med. Känner mig så jävla hemsk.”

Operationen gick bra och Joakim berättade för Hänt om stoltheten han kände för över familjemedlemmarna.

”Jag är stolt över mina powerkvinnor. Hade varit ännu mer rädd än Lunabelle inför en operation. Så är så stolt, och glad också att allt gick väldigt bra och snabbt.”

Joakim och Jonna Lundells dotter visar upp nya looken – följarna häpnar över nya bilderna

Härom veckan begav sig hela familjen Lundell iväg för semester. Det bar då av till varmare breddgrader, närmare bestämt Cypern. Under resan dök plötsligt nya bilder på Lunabelle upp och hon hade minst sagt genomgått en stor utseendeförändring. Lunabelle hade nämligen bestämt sig för att skaffa flätor och färga håret rosa.

Annons

”Såå nöjd över sina flätor”, skriver paret till en bild på dottern på hennes egna Instagram-konto.

De nya bilderna på Lunabelle har i skrivande stund fått över 400 kommentarer. Bland dessa hyllas 5-åringen för sin nya fantastiska frisyr och vi kan inget annat än att hålla med. Hon strålar!

”Wow vad fin du blev”, skriver en person.

”Lunabelle hon är bara för söt alltså”, skriver en annan.

Men det finns även allt mer skeptiska följare som oroar sig för hur frisyren påverkar Lunabelles hår framöver.

”Min dotter och hennes kusin gjorde flätor på Kreta, my god så mycket hår som lossnade när vi tog ut de. Allt hår som man normalt tappar sitter var, kändes som ungen skulle bli skallig”, skriver en följare.

”När ni tar av de där sen så kommer hon nästan allt det där håret. Jag gjorde sådär och jag tappade typ allt mitt hår och jag blev jätteledsen så förbered henne på det”, skriver en annan”, skriver en annan.

FOTO: TT/Youtube

Annons