LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Lulu Carter avslöjar: "Vi levde i ett öppet förhållande"

23 aug, 2016 
AvLotta Gray
Lulu Carter och Carl Robert Björkander testade att ha ett öppet förhållande – men insåg snart att det inte fungerade.
Annons

Vi har sett henne i TV4:s “Äntligen hemma” där hon pysslat med form och har en särskild faiblesse för mustiga färger och marockanska tyger. När Lulu Carter, 55, blev tillsammans med äventyraren och förra “Jakt och Fiske”-profilen Carl Robert Björkander, 47, trodde många att han var den som skulle fånga hennes hjärta för alltid och sätta bo i hennes hem. Men som alla sagor har ett slut rann förhållandet ut i sanden efter drygt ett år.

Lulu Carter berättar om sin tidigare öppna relation.

Nu berättar Lulu att de levde i ett öppet förhållande.

Annons

– Vi provade det faktiskt. Det var en intressant erfarenhet och inte alls något jag säger inte skulle kunna fungera för vissa människor, men det är svårt, säger hon i podcasten “Livshjulet“.

Lulu Carter och Carl Robert Björkander är idag vänner.

Men till slut blev situationen ohållbar.

– Det är jättesvårt att det inte på något sätt ska komma in svartsjuka, det är alltid en part som oftast är mer svartsjuk än den andra.

Men lyckligtvis skildes de åt som vänner.

– Carl Robert och jag är bästisar istället. Han är verkligen min bror. Det känns nästan incestuöst att tänka sig att vi varit tillsammans.

Foto: IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons