LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Stinker kroppsvätska i hela Pernilla Wahlgrens hus – söker hjälp: ”Vidrigt”

29 jun, 2024 
Elvira Reer
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren berättar nu om den äckliga lukten i huset.
– Det gick inte att vara där inne, säger hon i sin podcast.
Annons
Pernilla Wahlgren om Hans begravning: ”Fick det finaste avsked”Brand logo
Pernilla Wahlgren om Hans begravning: ”Fick det finaste avsked”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren, 56, har tillsammans med dottern Bianca Ingrosso, 29, delad vårdnad av hundarna Dino och Sammy.

Tidigare har både Pernilla och Bianca delat med sig av att de har haft en del problem med de små liven. Bland annat att hundarna, enligt de själva, är något ouppfostrade.

I det senaste avsnittet av podden Wahlgren och Wistam, som Pernilla delar med kollegan och nära vännen Sofia Wistam, 58, avslöjar Pernilla ytterligare en utmaning hon står inför med sina hundar – de kissar nämligen inne.

Hela huset stinker – söker hjälp: "Ta tag i det"

I avsnittet delar Pernilla med sig av några saker som har irriterat henne på sistone, och en av dem är hundarna Sammy och Dino.

– Dom här jävla hundarna, som är så jävla söta, men fyfan att de kissar inne, säger hon till Sofia.

Pernilla förklarar att hundarna har kissat på både hennes gardiner och på sängkappan i gästrummet samt att hon har varit tvungen att skicka allting till kemtvätten för att få bort lukten.

Annons

– Det gick inte att vara där inne för det luktade så mycket kiss. Helt vidrigt. Det är fruktansvärt, fortsätter hon, varpå Sofia svarar:

– Men det känns ju som att det där måste du ta tag i, det finns ingen annan jag känner som har hundar som kissar inomhus.

Kissar flera gånger på samma ställe

Pernilla berättar vidare att när hon fått tillbaka allt från kemtvätten och återvänder till rummet, upptäcker hon att hundarna återigen har kissat på samma gardiner.

Men inte nog med det, Pernilla säger också att det inte går att ta med sig andra hundar hem, eftersom de också tar sig friheter på samma sätt.

– Jag vet inte, jag klarar inte av att ta hit andra hundar för då känner de av att "här inne har hundar kissat", så då kissar de här också.

FOTO: Skärmdump/youtube

Annons