TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lukas Holms känslosamma tid efter uppbrottet

01 dec, 2018 
Hänt
Lukas Holm och Erika Holm blev aldrig tillsammans.
Lukas Holm blev blixtförälskad i Paradise Hotel men det blev inte riktigt som han hade tänkt sig. Nu gästar han Hänt eftersnack för att berätta när han blev hjärtekrossad och om tiden efter uppbrottet.
Annons

Lukas Holm blev upp över öronen förälskad i Erika Holm under tiden i Paradise Hotel men när han kom in i Paradise STHLM fanns det inte lika mycket känslor längre. Samtidigt var Arvid Stenbäcken intresserad av Erika.

– Jag bryr mig så mycket om den tjejen, hon är bra. Hon skulle kunna vara mamma till mina barn, säger Arvid i programmet.

Men hur känner egentligen Lukas när Arvid vill ha Erika? I Hänt eftersnack reder programledaren Johanna Bladh ut vad som egentligen har hänt mellan Erika och Lukas.

– Jag gillar Erika och jag gillar Arvid. Jag kommer aldrig sätta käppar i hjulet om de gillar varandra. Jag vill bara dem väl, kärlek är livet, säger Lukas i Hänt eftersnack.

Lukas Holm hjärtekrossad

Efter Mexico försökte Lukas och Erika dejta, men det blev inget.

– I början var jag hjärtekrossad men inte sen. Vi gled ifrån varandra och tjafsade, säger Lukas.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Erika berättar att hon inte mådde bra på ett personligt plan under den perioden och att hon heller inte hade romantiska känslor för Lukas så som han hade för henne.

Annons

Om det finns chans för kärlek i framtiden mellan Erika och Lukas svarar båda att det inte är omöjligt.

– I nuläget är det ju svårt att veta.

Se hela intervjun om varför det inte blev något mellan Lukas och Erika i videon:

Erika Holm, 20, är en av deltagarna i Paradise STHLM tillsammans med Bettina Buchanan, 22, Erica Mendez, 22, Marcelo Peña, 27, Robin Mos Andersson, 26, Nina Glimsell, 23, och Arvid Stenbäcken, 25.

I Hänt Eftersnacket träffas deltagarna för att snacka om vad som hänt i veckans avsnitt av Paradise Sthlm tillsammans med programledaren Johanna Bladh.

Se hela intervjun med Erika och Lukas i spelaren ovan.

Paradise STHLM sänds måndag till onsdag – se avsnittet här.

FOTO: Viafree

Annons