LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lovisa Worge talar ut – bottenlösa sorgen efter pappans död

11 maj, 2023 
Simon Lundh
Lovisa Worge
Lovisa Worge har varit en del av Bianca Ingrossos framgångssaga.
I Imperiet Bianca öppnar hon upp om hennes stora sorg efter pappans bortgång.
– Det var sjukt tufft, säger hon i programmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lovisa Worge talar ut om dödsbeskedet: ”Det var sjukt tufft”Brand logo
Lovisa Worge talar ut om dödsbeskedet: ”Det var sjukt tufft”

Familjen Wahlgren/Ingrosso är ständigt inslag på den svenska kändisscenen. På Kanal 5 och discovery+ får vi följa familjen i programmet Wahlgrens Värld. Där de visar upp sina liv och allt som händer runtomkring. Serien har blivit otroligt populär vilket har gjort att det har dykt upp fler program med delar av familjen. Nyligen hade Villa Wahlgren premiär där vi får följa Pernilla Wahlgren, 55, och hennes resa når hon får hjälp att renovera sitt nya hus på Lidingö.

Premiären av serien Imperiet Bianca

Det är inte det enda nya programmet från Kanal 5 och discovery+ där vi får ta del av familjemedlemmarna. Bianca Ingrosso, 28, är aktuell i den nya serien Imperiet Bianca på samma kanal. Där vi får följa hennes affärsverksamhet. Bianca är inte den enda personen som är en del av imperiet. Bland annat är Biancas assistent sedan fem år tillbaka Lovisa Worge, 26, en del av serien.

Lovisa Worge om sorgen efter sin pappas död

I det första avsnittet av Kanal 5 och discovery+ nya serie Imperiet Bianca delar Lovisa med sig av en händelse som formade henne tidigt i livet. Hon berättar i programmet om när hennes pappa tragiskt gick bort för 12 år sedan.

– Min pappa gick bort 2011 i cancer. Då var jag 12 år gammal, säger Lovisa och berättar om sina känslor i samband med pappans död.

– Det var sjukt tufft, men jag tror också det har gett mig så sjukt mycket i mitt liv. Jag fick ta väldigt mycket ansvar och vi blev väldigt nära min familj, säger hon.

Imperiet Bianca hade premiär den 11 maj och visas varje torsdag 20:00 på Kanal 5, men får också att streama på discovery+ och HBO Max.

FOTO: Imperiet Bianca/discovery+

Annons