Lovisa Worges hårda ord om Bianca Ingrossos skönhetsingrepp

Lovisa-Bianca

TV-profilen Bianca Ingrosso pratar gärna öppet om de skönhetsingrepp som hon har genomgått.
Efter att studerat sig själv i ett nytt klipp kommer Bianca plötsligt med en insikt gällande sitt utseende.
Detta är något som även assistent Lovisa Worge har uppmärksammat.

Under en längre tid har Bianca Ingrosso regelbundet använt sig av fillers. Skönhetsingreppen är ingen hemlighet, utan hon har vid flera tillfällen talat öppet om dem. Förutom att fylla sina läppar har hon även gjort fillers under ögon för att få se piggare ut.

– Jag ärvde min pappas mörka och ihåliga ringar under ögonen. Jag har väldigt lite och tunn hud, och eftersom jag gör så mycket tv och plåtningar ser jag väldigt trött ut trots att jag är skitpigg. Det har inte gett mig komplex men jag har blivit väldigt trött på att se trött ut. Så jag testade att lägga fillers under ögonen och det är det bästa jag gjort, har Bianca tidigare förklarat på sin Youtubekanal.

Biancas regelbundna skönhetsingrepp

För cirka en månad sedan var det återigen dags för Bianca att fylla sina läppar, vilket hon avslöjade i en video på kanalen.

– Om ni undrar varför jag är lite blå på läpparna så är det för att jag förra veckan fyllde i dem igen, sa hon och visade upp sina blåmärken framför kameran.

Vidare förklarade hon att injiceraren som utför behandlingarna på henne har berättat att just Biancas läppar är svåra att få till.

– Jag har aldrig varit med om så svåra löppar som dina, berättar Bianca att injiceraren sagt.

Detta förklarar Bianca beror på att hennes läppar gärna viker sig inåt och att det därför är svårt att få till den form hon önskar.

– Jag är ganska sne i mina läppar och det är därför jag fyller ut dem. 

Orden efter insikten

Trots flera vändor av fillers visar det sig nu att Bianca inte är helt nöjd över hur läpparna ser ut. I en ny video på sin kanal spelar hon och hennes assistent Lovisa Worge, in ett videoklipp som se sedan kollar på. När Bianca ser sig själv i klippet observerar hon läppens form.

– Min läpp ser helt sne ut, säger Bianca i videon.

Även Lovisa håller med Bianca om hennes iakttagelse.

– Ja du ser ut som att du har tagit en prilla, säger Lovisa.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Johan Jeppsson/TT