TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Love Island-profilen Kieran talar ut om nya ingreppet

26 dec, 2018 
AvSarah Mansouri
Love Island-profilen talar ut om ingreppet
Nu berättar Love Island-deltagaren öppet om sin väg till utseendeförändringen och tackar fansen för stödet inför ingreppet.
Annons

Realityserien Love Island går ut på att en grupp singlar lever i en lyxvilla tillsammans på en vacker semesterort, i hopp om att hitta kärleken. Deltagarna kämpar både med att välja en partner och samtidigt med att vinna publikens hjärtan. I år sändes första säsongen av en svensk version, men en brittisk version har redan rullat under flera säsonger.

Kieran Nicholls, 26, var med i årets brittiska upplaga av programmet och han var en av dem som kom in i gruppen lite senare under säsongen. Killen från London kom in som en bomb tillsammans med en annan ny deltagare, i samma veva som ett par som varit i villan länge plötsligt hade fått lämna och deltagarna var omtumlade. Precis som många andra så gick Kieran gick in i huset för att han längtade efter kärlek, men var mest intresserad av en tjej som redan var uppslukad i en romans med en annan kille i villan.

Idag är Kieran singel men det har gått rykten om kärlek mellan Kieran och en annan av de kvinnliga Love Island-deltagarna, nämligen Chloe Crowhurst, 22. Varför de har skapat stora rubriker nu, är för att Chloe nyligen bekräftade romansen– medan Kieran nekade till att det var något på gång mellan honom och den blonda skönheten.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Bara för att förtydliga så är jag och Chloe bara vänner”, skrev Love Island-deltagaren på sin Instagram Story, rapporterar tidningen OK Magazine.

Förändringen efter programmet

Bara några veckor efter att han nekade till rykten om romans, avslöjade realitystjärnan en utseendeförändring efter att han gått igenom en hårtransplantation. Det var på sina sociala medier som han berättade om nyheten, då han lade upp bilder på sig själv precis efter ingreppet med kirurgen bredvid sig.

”Jag är så glad. Jag kan inte understryka nog hur exalterad jag är för att det här ska bli läkt så jag kan se resultaten”, skriver Kieran under bilden och fortsätter med att tacka kliniken, och framförallt kirurgen, som har genomfört ingreppet:

”Jag vill tacka KSL Clinics jättemycket, de har varit fantastiska från den första stunden då jag gick in till kliniken, de har alla fått mig att känna mig så välkommen och lugn med ingreppet och har sett efter mig under hela tiden. Jag vill tacka Dr Matee och hans team för allt, de har varit fantastiska.”

Annons

I samma inlägg lovar Kieran att hålla sina följare uppdaterade de kommande veckorna och uppmanar att kontakta honom om de har frågor.

Se till att hålla er uppdaterade eftersom jag kommer dokumentera hur det går med transplantationen de kommande veckorna.. om det finns någon du känner som funderar på det där, se till att de också följer mig och att de håller sig uppdaterade på min utveckling och skriv meddelande till mig om det är något som ni vill veta.

FOTO: IBL/ITV, IBL/Jonathan Hordle

Annons