TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Love Island-deltagarnas romans – utanför programmet

29 sep, 2018 
AvAgnethe Alm
Love Island-paret fann varandra utanfrö programmet
Anton Strandberg och Sabina Ågren var båda deltagare i Love Island. Ingen av dem hittade kärleken i villan men nu utforskar de kärleken med varandra på hemmaplan.
Annons

Love Island-deltagarna Anton Strandberg, 24, och Sabina Ågren, 26, valde båda två att lämna Love Island Sverige självmant. De var aldrig med i programmet samtidig, men kände båda ganska snabbt att de inte skulle hitta sin stora kärlek inne i Love Island-villan på grekiska Korfu. Anton kände redan andra dagen att någonting inte riktigt stämde.

– Det har ingenting att göra med någon specifik händelse, utan det är bara mina egna känslor. Programmet går ut på att man ska hitta kärleken och jag kände att med de känslorna jag hade i kroppen så hade det inte riktigt gått, sa Anton Strandberg till Hänt när han valde att lämna.

Sabina Ågren kom in i programmet efter att Anton hade valt att dra sig ur. Men hennes upplevelse blev inte heller som hon hade tänkt sig.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– För det första blev jag lite besviken på upplägget. Jag och tre andra singeltjejer kom in till ett hus fullt med kära par och det är såklart jättehärligt, men man sökte ju för att man ville hitta kärleken och då var det som att gå in i en vägg nästan. Det kändes som att man inte fick en ärlig chans, säger Sabina Ågren till Hänt.

Annons

Men tji den som ger sig. Efter att båda två hoppat av programmet tog Sabina chansen att ta kontakt med Anton på hemmaplan via Instagram. Trots att hon aldrig hade träffat honom hade de hon sett av honom på tv fångat hennes intresse.

– Jag såg honom i programmet och blev intresserad, så jag hade ett gott öga för honom innan jag skulle komma in i programmet. Sedan fick jag reda på att han hade valt att lämna innan jag själv fick chansen att komma in i programmet, det var ju lite tråkigt. Men sedan tänkte jag nu när jag lämnade att då kan jag lika gärna skriva till honom och se vad som händer, säger Sabina.

Anton svarade och de bestämde för att träffa varandra. Första dejten blev i Sabinas hemstad Varberg. Efter det har de fortsatt träffas, men än så länge kallar de sig inte för ett par.

– Vi träffas just nu. Men jag vill inte sätta en stämpel på något, vill först och främst hitta den bästa versionen av mig själv innan jag kan ge den till någon annan. Men Sabina är en jättetrevlig och söt tjej som jag tycker om att träffa, så får vi helt enkelt se var skeppet tar oss, förklarar Anton Strandberg till Hänt.

Annons

– Vi dejtar och jag trivs väldigt bra i hans sällskap. Sedan vet man ju inte vad som händer. Men jag trivs väldigt bra med honom, så mycket kan jag säga, säger Sabina till Hänt.

På Instagram story avslöjade Sabina och Anton att de börjat träffas genom att lägga ut bilder på varandra.

”Spontantrip till denna söta tjej”, skrev Anton på en bild av Sabina.

Än så länge är allting nytt, men det är många som hört av sig och tyckt att det är kul att Anton och Sabinas ses.

– Det är lite kul att vi båda lämnade, men hittade varande utanför huset. De som har castat oss har skrivit och tyckt att det har varit väldigt roligt. Det var ingenting man räknade med själv, men det är alltid kul när sådant händer, säger Sabina.

I kväll lördag är det dags för final i Love Island Sverige. Tittarna bestämmer vilka som vinner.

Love Island Sverige sänds klockan 19 på TV4 Play.

FOTO: TV4

Annons