Lotta Lundgrens oväntade besked med Erik efter Alla mot alla

Lotta Lundgrens oväntade besked med Erik efter Alla mot alla

Erik Haag och Lotta Lundgren Haag är återigen vinnare i programmet Alla mot alla.
Nu avslöjar paret hur det känns – samt deras gemensamma framtidsplaner.
Tre tävlingar Benjamin Ingrosso har vunnit genom åren
Slå på ljud

Den fjärde säsongen av Filip Hammars och Fredrik Wikingssons programsuccé Alla mot alla har lidit mot sitt slut.

Programmet har sedan starten 2019 nu hunnit med att kora fyra olika vinnarpar. I denna säsong deltog fjolårsvinnarna Erik Haag och Lotta Lundgren Haag återigen och paret ställdes mot komikern Emma Molin och artisten Markus Krunegård.

Lotta och Erik blev även denna gång programmets vinnare, vilket gör att de blir den första duon att vinna under två säsonger i rad. Det blev en rejäl rysare då det var så jämnt, det krävdes två utslagsfrågor innan det hela avgjordes.

– På ett sätt känns det lite taskigt att ta hem det där två år i rad. Jag tänker att det är jätteofint, men nu blev det så, säger Lotta till Aftonbladet.

Lottas dröm efter stora vinsten

Hon avslöjar även att hon och Erik nu är väldigt intresserade av att leda ett eget program gällande frågesport. Det verkar helt enkelt som paret har fått mersmak för frågesport på tv.

– Vi hoppas att någon vänlig själ kunde tänka tanken att vi skulle kunna få leda en frågesport. Det kunde gott existera en rolig frågesport till, vid sidan om Alla mot alla och På spåret.

Parets ord att vara en vinnarskalle

När Aftonbladet frågar paret om de är tävlingsmänniskor, dementerar Lotta det hela snabbt och säger att det mer handlar om ett gott samarbete mellan paret.

– Nej, inte alls. I synnerhet inte jag, men inte Erik heller faktiskt. Vi är nog samarbetsmänniskor, om något. Men det har man också nytta av i ett sånt här program. Vi är väldigt bra på att samarbeta, komplettera och stötta varandra. Det är ingen av oss som börjar skapa konstig känsla i buren, utan vi är väldigt bussiga mot varandra, säger hon till tidningen.

FOTO: DPLAY/KANAL 5

LÄS OCKSÅ: På Spåret-vinnaren stora bröllopslycka

LÄS OCKSÅ: Mauri Hermundssons nya barnbesked – efter orden om kärleken

FRÅN FÖRSTASIDAN