LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lotta Engbergs skilsmässa har tagit en ny vändning: "Patrik vill ha tillbaka henne"

13 jul, 2015 
Hänt
Lotta Engbergs skilsmässa har tagit en ny vändning. Enligt tidningen Hänt Extra gör nu Patrik Ehlersson allt för att få tillbaka henne.
Annons

Lotta Engberg, 51, står varje vecka på stadiga ben på Lisebergs scen, men privat blåser det stormbyar. Det var i maj som den populära programledaren meddelade att äktenskapet med Patrik Ehlersson, 51, gått i graven.

– Det har varit fantastiska år, men vårt förhållande har utvecklats till en djup vänskap. En vänskap vi är väldigt rädda om. Den vill vi behålla, sa Lotta till Expressen då.

Lotta Engberg. Foto: IBL
Lotta Engberg har erkänt att hon inte är kär i sin man Patrik Ehlersson. Foto: IBL

Till en början verkade uppbrottet ömsesidigt och fredligt, men allt var ett spel för galleriet. Enligt en källa till tidningen Hänt Extra är Lotta bitter på Patrik och vill klippa banden med honom både som vän, affärspartner och älskare.

– Patrik vill ha tillbaka Lotta. Han försöker få henne att ändra sig, men det verkar kört, ärligt talat. Hon har bestämt sig. Det är slut nu.

Annons

– Jag är säker på att Patrik vill ha tillbaka henne, jättesäker, men jag vet inte vad det är som har hänt. Vet du? Är det Patrik som gjort något dumt eller är det hon som träffat någon ny? Lotta pratar inte om det med någon om det. Inte ett ord. Hon har fattat något slags principbeslut, fortsätter samma källa.

Foto: IBL
Patrik Ehlersson vill ha tillbaka Lotta Engberg. Foto: IBL

Lottas beslut har gjort Patrik jätteledsen, men eftersom inget tyder på att hon hittat en ny kärlek, fortsätter han sin kamp att försöka vinna tillbaka henne. Parets framtid verkar alltså ligga i Lottas händer. Samtidigt har de forna turturduvorna lagt ut sin drömkåk i Alingsås till försäljning.

– Vi får se om han lyckas få tillbaka henne, men det verkar inte så, säger samma källa till tidningen.

Annons

Redan i höstas kom de första indikationerna på att något inte stod rätt till i Lotta Engbergs äktenskap. I 20 år hade hon jobbat och levt ihop med Patrik, som också är hennes manager. Nu hade känslorna svalnat och glöden slocknat.

– Jag är inte kär, men jag älskar honom fruktansvärt mycket. Det finns ingen goare gubbe att pussa på. Han är ett år yngre och min toyboy, sa Lotta då till Expressen GT.

Nio månader senare ansökte paret om skilsmässa – utan betänketid.

Av Emelie Arvidsson & Ola Lagerström

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons