Lotta Engbergs oväntade plan – vill börja plugga

Lotta Engbergs oväntade plan – vill börja plugga

Ännu en säsong av programsuccén "Lotta på Liseberg" lider mot sitt slut. Och nu väntar en höst fylld av välförtjänt semester och svampplockning för programledaren som även öppnar upp för att återvända till plugget.

Sommaren är snart slut och under måndagskvällen sänds det sista avsnittet av “Lotta på Lisebergs” 14:e säsong. Nu berättar Lotta Engberg, 54, om planerna för hösten i en intervju med Expressen.

– Jag ska ut och sjunga lite här och var och så ska jag plocka svamp. Sedan ska jag på semester med mina barn och barnbarn. Det blir en solsemester, säger hon.

Men det blir inte bara välförtjänt ledighet för Lotta framöver. Något som är lite mer oväntat är att tv-profilen även är sugen på att studera igen. Förra året var hon tillbaka i skolbänken då hon pluggade företagsekonomi. Nu berättar hon om vilka ämnen som lockar den här gången.

– Jag ska plugga igen men jag har inte bokat något. Det gav en väldig mersmak att plugga förra året. Det lutar åt att jag väljer ledarskap och positiv psykologi, säger hon till Expressen.

Att bli igenkänd bland studiekamrater när hon klev in i skolmiljön, var inget som bekymrade henne då.

– Jag tror de sket i det faktiskt. Jag bakade kakor och tog me som vanligt så det är inga konstigheter. Jag är väldigt vanlig.

Och tid till studier kommer hon säkert ha gott om, då alla tv-program hon kommer medverka i till hösten, redan är inspelade.

Läs också: Lotta Engbergs kärleksbesked efter skilsmässan från Patrik

Läs också: Lotta Engberg om sin unga sommarflirt: ”Han var så maskulin”

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN