ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Lotta Engbergs kyss med manliga kändisen – händelsen fångad på bild

21 jun, 2022 
Lotta Engberg och Kennet Andersson puss
Lotta Engberg snodde till sig en puss under Lotta på Liseberg från en annan man än Mikael Sandström.
Här är bilderna från pausen som tittarna inte fick se – när Lotta plötsligt blev närgången med den före detta fotbollsspelaren.
Annons
Mikael Sandström om husjakten i Spanien med kärleken Lotta Engberg
Mikael Sandström om husjakten i Spanien med kärleken Lotta Engberg

Lotta Engberg, 59, och Mikael Sandström, 63, fann kärleken i varandra sommaren 2020 och hela Sverige jublade. Sedan dess har relationen fortsatt att utvecklas och under förra året blev paret sambos. Lotta och Mikael köpte då sitt första gemensamma hem, en villa i Göteborg.

Lotta och Mikaels planer på att köpa hus utomlands

Inte nog med detta har paret också planer på att bosätta sig utomlands. Mikael har tidigare berättat för Hänt att Lotta nämligen är drivande i att paret ska slå till på ett hus i Spanien. Mikael kände sig vid intervjun relativt nöjd med sitt semesterhus i Bohuslän.

– Jag har ju det här sommarstället och jag är så inrotad i det. Det duger gott för mig och ligger så fint precis vid havet. Men vi är ju i Sverige och det är 16 grader som sagt var och 12 grader i vattnet. Det är det man får kämpa med. Så jag är väl lite tåligare kanske, trots att hon är från Pajala, sa Mikael då.

Annons

Vidare förklarade Mikael att paret kanske åker på några visningar i höst men längre än så har de inte kommit i processen.

Lotta Engbergs oväntade puss med fotbollsspelaren

Någon resa i sommar blir det dessvärre inte då Lotta har fullt upp med sitt arbete som programledare för Lotta på Liseberg. Under tisdagens program gästade bland annat Arvingarna och det blev en lika härlig folkfest som alltid.

Men vad tittarna däremot inte fick se i programmet var vad som skedde i pausen. Medan TV4-tittarna såg reklam skedde nämligen spännande saker.

I veckans program hittade Lotta VM 1994-hjälten Kennet Andersson, 54, i publiken. Inte nog med att det blev allsång med Kennet så fick han dessutom en puss av programledaren.

Annons

– Du vill ha min gamla cd, härligt. Vill du ha en puss också?, sa Lotta i programmet efter att Kennet valt en cd-skiva som pris för sin sånginsats.

Lotta Engberg och Kennet Andersson
Lotta Engberg och Kennet Andersson

Kennet tackade inte nej utan programledaren och före detta fotbollsspelaren möttes i en kindpuss.

Lottas sambo Mikael fanns däremot inte på plats i publiken när pusscenen utbröt, han har vid ett tidigare tillfälle berättat för Hänt att han bara kommer dyka upp vid fåtal tillfällen.

– Jag kommer sitta i publiken två gånger i alla fall, så som det är planerat med lite kompisar också, sa då Mikael till Hänt.

Annons

Foto: TT

Annons