lotta engberg

Lotta Engberg tvingas lämna återbud – kollegan bekräftar sjukdomen

Lotta Engberg

Lotta Engberg har fullt upp med ett nytt projekt.
Men nu tvingas hon ställa in sin medverkan.
– Lotta Engberg skulle varit med, men avbokade, säger Hanna Hedlund.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här pussas Lotta Engberg och Mikael Sandström på röda mattan
0:36

Efter reklamen: Här pussas Lotta Engberg och Mikael Sandström på röda mattan

(0:36)

Slå på ljud

Lotta Engberg, 60, är ständigt aktuell. Oftast kan vi se henne när hon leder svenska folket genom sändningarna i TV4:s älskade program Bingolotto. Att leda programmet och att ha fullt upp hela tiden kan dock ta på krafterna. Nu berättar Lotta Engbergs artistkollega att Bingolotto programledaren tvingats att ta en paus från sin schema.

I Jessica Wahlgren, 48, och Hanna Hedlunds, 48, podcast Jessica & Hanna - Å andra sidan, berättar de i varje avsnitt vad som är nytt och vad som händer i deras liv.

Lotta Engberg släpper ny musik

I det senaste avsnittet kommer det fram att Hanna Hedlund med flera artistkollegor har ett nytt projekt på gång. Tillsammans med kända svenska artister så som Anne-Lie Rydé, 66 , Caroline af Ugglas, 50, Maria Rådsten, 56, och Nanne Grönwall, 60 spelar gruppen in i vad som ska bli en ny låt. Låten kommer enligt Hanna Hedlund att släppas någon gång i maj.

Om det blir så återstår att se för nu har gruppen åkt på ett bakslag under en inspelningsdag. Programledaren och artisten Lotta Engberg skulle egentligen medverkat under sessionen på plats i studion under hela den dagen, men tvingades att ställa in på grund av sjukdom. Nu berättar Hanna Hedlund om vad det var som egentligen hände med Lotta.

– Lotta Engberg skulle varit med, men avbokade. Hon blev jätteförkyld, säger Hanna Hedlund i podden.

Lotta Engberg tvingades uppsöka läkare

Hanna Hedlund kan till och med avslöja att Lotta Engberg tvingats att uppsöka läkare.

– En doktor hade gett henne ett läkarintyg, säger Hanna.

Trots missödet kunde Lotta Engberg medverka i produktion att skriva en ny låt. Även om det inte var på plats i studion.

– Hon var med på FaceTime, kunde Hanna Hedlund bekräfta i avsnittet.

Förutom de redan nämna artisterna väntas bland annat den nytillsatta Let´s Dance programledare Kristin Kaspersen, 53 , Anna Stadling, 52 , och Lotta Engbergs gamla parhäst Elisabeth Andreasen, 64, medverka i låten. Den nya gruppen beskrev Hanna Hedlund i avsnittet gick under namnet kärlekskören. När Lotta Engberg är på bättringsvägen räknar vi med att hon igen kan komma och spela in sina stämmor i studion till låten.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN