LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lotta Engberg får inte vara med doktor Mikaels barn – lämnar familjen

13 jun, 2024 
Elvira Reer
Trots den lediga sommaren kommer Lotta Engberg inte kunna närvara på midsommarfirandet med doktor Mikael och barnen.
Läs orsaken här.
Annons
Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”Brand logo
Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vanligtvis ser vi folkkära Lotta Engberg, 61, på Lotta på Liseberg, TV4:s allsångsprogram under sommarmånaderna. Men i år blir det annat. Det här är första gången sedan Lotta var 13 år, som hon ska ha en ledig sommar.

– Att ta beslutet att sluta var på ett sätt lätt och på ett sätt bland det svåraste jag gjort, sa Lotta då i ett pressmeddelande.

Lotta fick endast en dag med Mikael förra året

Sedan mitten av 2020 bekräftade Lotta att hon funnit kärleken igen efter skilsmässan, mannen i fråga var Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 66. De två är utan tvekan ett av kändis-Sveriges mest omskrivna par, och kärleken verkar spira för fullt.

– Jag kan inte säga att jag hade slutat med allsången om jag inte hade mött kärleken. Men förmodligen är Mikael en bidragande orsak. Jag vill helt enkelt tillbringa mer tid med honom och kommer nu för första gången vara ledig i hela sex veckor i sträck, säger Lotta in en intervju med Hemmets Journal.

Annons

Förra året fick hon bara spendera en enda dag med sambon Mikael i sommarhuset på Flatholmen. Något som hon inte ville skulle upprepas i år. Men, trots den nyfunna ledigheten kommer Lotta inte kunna vara med på familjens midsommarfirande.

Missar midsommar med barnbarnen och Mikael

Mikael och barnbarnen ska fira midsommar tillsammans i sommarstugan på Flatholmen, men Lotta kommer inte kunna närvara. Anledningen är att hon ska sända Midsommarbingot tillsammans med Daniel Norberg, 34.

Hon och Mikael har däremot betonat att barnbarnen är välkomna att stanna så länge de vill, och att de kommer att ha tid att tillbringa tid med dem även efter firandet.

– De får stanna hur länge de vill, vi skjutsar hem dem så fort de längtar hem igen, säger Lotta.

FOTO: TT

Annons