Lotta Engberg avslöjar Mikael Sandströms kärlekslögn

Mikael Sandström och Lotta Engberg.

Under måndagen gjorde Lotta Engberg och doktor Mikael Sandström sin första intervju tillsammans som ett par. Då passade Lotta Engberg på att avslöja sin pojkväns osanningar.
– Där ljög han, säger hon i Efter fem.

Få har väl missat romansen mellan doktor Mikael Sandström och programledaren Lotta Engberg. Den tog fart när Lotta Engberg i en intervju sade att hon kunde tänka sig dejta Mikael Sandström om han ringde. Efter visst flörtande genom intervjuer så träffades de på en dejt i juni.

Därefter fortsatte de att träffas, dock lite mer inkognito och undangömda från pressen. Men förra veckan så bekräftade Mikael Sandström för Hänt att de faktiskt blivit ett par.

– Vi har träffats flera gånger. Det är ett antal, säkert tio, säger Mikael Sandström i intervjun med Hänt.

Han berättar att de tagit det ganska lugnt under sommaren, men att de ändå hittat på en hel del grejer.

– Allt möjligt. Vi pratar rätt mycket. Hon har ju hund så vi är ute och går runt med den och snackar. Sen har hon har varit och hälsat på mitt landställe på västkusten utanför Tjörn. Vi har varit ute med min båt och så, säger Mikael Sandström.

Doktor Mikaels lögn

Under måndagen sändes säsongens sista avsnitt av Lotta på Liseberg. I en intervju i säsongens första avsnitt av Efter fem frågades Lotta Engberg ut om relationen. Och det var en märkbart generad allsångsledare som berättade om känslorna.

Programledarna Axel Pileby och Tilde de Paula spelade också upp ett gammal klipp från en intervju med doktor Mikael. Då berättade han att de haft kontakt.

– Via sms har jag haft kontakt med henne via sms. Så jag har fått en inbjudan till västkusten, kan man väl säga, säger Mikael Sandström i klippet.

Då avbryter Lotta Engberg och skjuter in:

– Får jag bara säga en sak så här i efterhand! Där ljög han, säger hon.

Hon fortsätter sedan att förklara hur det egentligen var.

– Den kontakten vi hade haft då var att jag hade skrivit ett sms med honom där jag bad så mycket om ursäkt för att jag stalkat honom offentligt. Jag fick inget svar på det.

Kärlekshälsningen till Lotta Engberg

Då dyker plötsligt Mikael Sandström upp i rutan, vilket kanske inte var någon jätteöverraskning för tittarna. Han fick ingen fråga om den påstådda lögnen, utan skickade istället ett hälsning till Lotta Engberg inför säsongfinalen av Lotta på Liseberg.

– Fokusera på det du ska fokusera på nu, så fokuserar jag på dig i morgon. Jag lovar att ta hand om dig och pussa på dig hela dagen, säger Mikael Sandström.

Lotta Engberg ser generad ut igen och utbrister:

– Du, gå och köp lite grillkött nu. Okej?

Bild: Privat, Tommy Holl/TT