Lotta Engberg avslöjar framtiden för Lotta på Liseberg

Lotta Engbergs nya kärleksbesked

Det har länge stått oklart om ett av sommarens populäraste program ska kunna sändas eller ej.
Men under onsdagen delade Lotta Engberg med sig av ett glädjande besked.
– Jag är så vansinnigt glad för att jag har precis fått besked att det blir Lotta på Liseberg, säger hon i en video på TV4:s Instagram.
Slå på ljud

Coronavirusets spridning har rört om det ordentligt även i nöjesvärlden. Många stora program har fått sändas utan publik, det har hållits stora pauser då deltagare varit sjuka och det har vikarierats när programledare legat hemma sjuka.

Många har frågat sig hur sommarens stora succéprogram som Allsång på Skansen och Lotta på Liseberg ska kunna sändas eftersom de vanligtvis sänds med stora publiker på scener som ligger i stora parker. Allsångsprogrammet Lotta på Liseberg på TV4 har visats sedan 2004. Under sommarkvällarna i juni, juli och augusti leder programledaren Lotta Engberg, 57, allsången från nöjesfältet Liseberg i Göteborg.

Oron inför programmet

När Lotta gästade i den nya talkshowen Late night Sverige där programledaren Pär Lernström intervjuar kända gäster via länk, oroades hon för Lotta på Lisebergs framtid.

– Blir det något Lotta på Liseberg i år?, frågade Pär.

– Egentligen sitter ju jag också och undrar det. Men vi håller tummarna. Vi jobbar hur mycket som helst med programmet och att boka artister. Och så bara hoppas vi att covid liksom – väck! svarade Lotta Engberg i programmet.

Glädjebeskedet från Lotta

Men under onsdagen delade Lotta plötsligt med sig av ett glädjebesked till TV4-tittarna. På kanalens Instagram-konto dök plötsligen ett klipp med Lotta upp där hon delade med sig av goda nyheter.

– Jag kunde inte hålla mig, jag är så vansinnigt glad för att jag har precis fått besked att det blir Lotta på Liseberg, säger Lotta i videon.

Om programmet kommer att bli exakt som vanligt är oklart men Lotta kan avslöja att det iallafall blir gästartister och att hon nu hoppas på att programmet ska kunna sändas med åtminstone några i publiken.

– Lotta på Liseberg kommer i sommar, det kommer att bli musik, det kommer bli glädje, det kommer bli gästartister och jag kan bara säga att jag hoppas och håller alla tummarna för att vi ska få lite publik på plats.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!