loreen

Efter vinsten i Eurovision Song Contest – Loreen i storbråk med artisten

Loreen

Loreen vann Eurovison Song Contest 2023.
Men alla verkar inte glada över det beskedet..

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Loreen på plats för Eurovision song contest – verkliga känslorna
0:17

Efter reklamen: Loreen på plats för Eurovision song contest – verkliga känslorna

(0:17)

Slå på ljud

Loreen, 39, stod pall för trycket och tog hem den sjunde svenska segern i Eurovision Song Contest historia. Det blir också den andra segern för Loreen i världens största musiktävling. Artisten ingår nu i den historiska skaran där bara hon och Johnny Logan, 69, tagit två segrar i Eurovision Song Contest. Loreen blev även den första kvinnan i tävlingens historia att bli dubbelvinnare.

Det har inte gått att missa att Loreen plockade hem segern, men i och med segern har Loreen även fått artister emot sig.

Här är artisten som avskyr Loreen

En som inte uppkastat att Loreen tog hem Sveriges sjunde seger är den spanska artisten och programledaren Eva Soriano, 33.

I spansk tv har artisten tidigare sjungit om hur mycket hon avskyr den svenska vinnaren.

– Jag hatar dig Loreen, jag hatar dig, sjöng Eva.

Upprinnelsen till Evas ilska mot Loreen började i samband med en dragshow-gala på Kanarieöarna från tidigare i år. Eva skulle gå på scen efter Loreen, men hennes framträdande drog ut på tiden och Eva fick vänta på Loreen i 45 minuter. Det hjälpte inte att Loreen inte sjöng sin världshit Euphoria heller.

Eva har tidigare pratat om i spansk press om vilken diva Loreen är, och att det inte går att jobba med henne.

Loreens ursäkt till den spanska artisten

Nyheten har nått Loreen som till slut bad om ursäkt på den spanska Youtubekanalen Yotele.

– Jag ber om ursäkt om hon kände så och kände att hon behövde vänta. Jag gillar inte när folk får vänta på mig. Jag hoppas att hon kan förlåta mig, snälla förlåt mig, sa Loreen i videon.

Hatet mot Loreen – starka orden

Ursäkten fick den spanska artisten att släppa en låt i hennes eget tv-program Showriano. Där hon sjunger om Loreen. En textrad i låten lyder:

”Jag hatar dig, Loreen, jag hatar dig”.

Hon sjunger vidare att vinnarlåten Tattoo är plagierad av den spanska låten Flying Free och att hon ville se Loreens förlora finalen.

I slutet erkänner dock Eva att hon kanske blivit för arg och han nu vill ha vapenvila. Vi får se om vapenvilan håller i sig, i och med Loreens vinst i Eurovision Song Contest.

FOTO: Jessica Gow/TT/AFP

FRÅN FÖRSTASIDAN