Lojsan Wallins lyxiga midsommarfirande – så mycket betalar gästerna

20 jun, 2023 
https://image.hant.se/bylinebild_1.png.jpg?imageId=9571655&x=22.388059701493&y=7.2916666666667&cropw=52.238805970149&croph=48.611111111111&width=1318&height=1318Frida Eklöf
Lovisa ”Lojsan” Wallin
Influencern Lovisa ”Lojsan” Wallin gillar att arrangera fester.
Midsommar är inget undantag och nu avslöjar hon den saftiga summan gästerna betalar för firandet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ellinor Bjurström om mötet med världsstjärnorna – heldagen med Justin Bieber
Ellinor Bjurström om mötet med världsstjärnorna – heldagen med Justin Bieber

Influencern Lovisa ”Lojsan” Wallin, 29, har många bollar i luften och är ständigt aktuell på sociala medier. På Instagram har hon hela 262 000 följare som hon uppdaterar dagligen med outfits, jobb och familjelivet.

Lojsan har tillsammans med pojkvännen Buster Reuterswärd barnen Todd och Tintin som även dem syns ofta på hennes sociala medier.

En tradition hos Lojsan och Buster är att de alltid bjuder över kompisar till deras landställe utanför Stockholm för en storslagen kräftskiva och nytt sen förra året är att de även styr midsommarhelgen på landstället. I år är inget undantag när det kommer till midsommarfirandet.

I Lojsans podcast Måndagsvibe, som hon har tillsammans med kollegan och vännen Hanna Friberg, avslöjar duon nu vad gästerna betalar för ett midsommarfirande hos Lojsan och Buster. Det är nämligen inte en liten summa gästerna betalar per person.

Hanna Fribergs tvivel om midsommar

En som dock inte verkar ha bestämt sig än för hur hon ska fira midsommar ännu är Hanna, hon är bjuden till flera olika fester men kan inte välja vilken hon ska gå på.

Annons

– Det är måndag, några dagar kvar till midsommar och jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra denna midsommar.... hur går det ens till?, säger Hanna i senaste avsnittet.

– Ja, men tillhör inte det till din personlighet lite, att vela in till det sista?, påpekar Lojsan.

Hanna är vanligtvis en person som har saker planerade men i år har hon inte velat bestämma något.

Det planeras alltså för en storslagen midsommarfest, Lojsan och Buster har byggt en ny stuga på tomten för att alla gäster ska få sovplats. När podcasten spelades in, var det en hel del kvar att fixa.

– Vi har mycket att stå i. Vi ska inreda stugor. Fixa så att det finns sängar till alla och så vidare. Men ja, alla är ju med på att det är en del att fixa så folk hjälps åt. Så det ska handlas mat till alla, säger Lojsan i podden.

Så mycket kostar det att fira midsommar hos Lojsan Wallin

Samtalet om Hannas icke existerande planer leder dem in på vad förra årets midsommarfirande landade i för summa, något som Hanna frågar om i podden.

Annons

– Vadå kommer det att bli lika dyrt som förra året? För det rasslade ju iväg snabbt haha, skämtade Hanna.

– Ja det blev ju lite tjafs om hur dyrt det blev. Det landade ju på runt 7000 kronor per skalle förra året. Maten på landet, Bullandö, Sandhamn, när Buster betalade drinkbordet ute så kom det ju fram en i personalen och hojtade till om att det fortfarande saknades 30 000 kronor, herre gud alltså..., svarar Lojsan.

Vad summan för årets firande landar på är fortfarande oklart, men om Lojsan själv får chansa så ligger det 4000 kronor per gäst.

FOTO: YouTube

Annons