LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Vem är Loam? Medvetslös, ansikte, ålder och flera andra saker

18 nov, 2022 
AvJulia Riddertorp
Artisten Loam
Artisten Loams sanna identitet är det många som är nyfikna på och frågan vi ställer oss är just: Vem är han?
Här kan du läsa allt om artisten!
Annons
Rapparen ADAAM om galan: ”Ser fram emot att vinna”Brand logo
Rapparen ADAAM om galan: ”Ser fram emot att vinna”

Vem är egentligen artisten Loam? I skrivande stund har han 1,002,021 lyssnare i månaden på Spotify. Imponerande!

Men trots detta håller han sitt ansikte bakom en mask, eller rättare sagt bakom en papperspåse. Det hela började med att han slog vad med en vän som sa att han aldrig skulle hamna på topplistorna med en påse på huvudet. Men karriären den rullar på och hans senaste låt släppte han tillsammans med artisten Estraden som toppar listorna.

Men vem är Loam och vet vi vem som döljer sig bakom masken? Hänt reder ut!

Hur gammal är artisten Loam och vad är hans riktiga namn?

Loams ålder är det flera som är nyfikna på, men tyvärr är det inget som artisten har gått ut med i och med hans privata identitet. Men i en Youtube-video på sin kanal säger en journalist som intervjuar Loam att han är 16 år. När den intervjun gjorde är dock oklart. Men man kan ju i alla fall gissa att det var i någon slags närtid i alla fall?

Annons

Inte heller har han gått ut med sitt riktiga namn utan kör på sitt artistnamn och det är namnet och masken som just gör Loam till Loam.

Vad heter Loam på Instagram och Tiktok?

Något som vi däremot känner till är hans Instagram och Tiktok. På plattformarna delar han med sig av sin musik som han släppt och musiken som komma skall.

Är du nyfiken på Loams artisteri kan du hitta honom under användarnamnet @loam_ftw på Instagram där han i skrivande stund har 22, 439 följare och på Tiktok under användarnamnet @loam.ftw där han har 46,3 tusen följare där Bianca Ingrosso, 27, har dykt upp.

Hur ser Loam ut och vem är han?

Sedan artisten började med musik har han haft ansiktet bakom en mask. Därför vet vi inte hur han ser ut utan mask och det är enbart hans familj som vet vem Loam är. Men någon som har sett Loam utan mask är hans senaste låt-partner, nämligen Louise Lennartsson, 29, i Estraden.

Loam och Louise gästar nämligen Biancas talkshow då Louise berättar att hon har sett Loam utan mask vid ett tidigare tillfälle.

Annons

– Ja en gång, men det var typ första gången vi hälsade och jag kommer inte ihåg hur Loam ser ut, berättar Louise i BIANCA.

Loam bär alltså alltid masken när de spelat in i studion och han pratar inte heller när han med i talkshowen men trots masken ser man hans mun och ögon och tjejerna är enade om att att han har fina ögon.

– Han har ju otroligt fina ögon så jag kan tänka mig att du är väldigt söt, säger Louise och Bianca håller med.

Vad tror ni, vem är det som gömmer sig bakom masken?

Varför visar inte Loam sitt ansikte? Därför bär artisten mask

Som nämnt kan det verka underligt med en påse på huvudet. Men Loam har tidigare berättat att det finns flera anledningar till varför han bär mask.

Det hela började när Loams vän slog vad om att Loam aldrig kunde hamna på topplistorna med en påse på huvudet. Vi kan ju lugnt säga att hans vän förlorade det vadet.

Men Loam har även insett att desto större spridning han får genom musiken desto nyfiknare blir folk på vem han är. Så för att kunna skilja på privatliv och hans liv som artist behåller han masken på.

Vilka är Loams låtar?

De flesta känner igen Loam från hans singel Medvetslös men han gjorde sin debut med låten Kom hit och släppte även låtarna Naken, Allt står still, Friendzone, Påminner om dig, FUCK MITT EKS och Drömmer för att nämna några.

Artisten Loam i musikvideon till Medvetslös.
Loam i musikvideon till låten Medvetslös.

Men som nämnt var det Medvetslös som fick ordentlig spridning och har i skrivande stund 19,068,615 lyssningar på Spotify.

Loam har även gjort musik med artisten ADAAM med låten FAKKA UR och nu Estraden med låten ENSAM.

FOTO: Discovery+

Annons