LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Little Jinders röst tar stryk av turnén

28 jul, 2016 
Lina Arvidsson
Little Jinders speciella sångstil har slitit på rösten. Nu hotas henne sommarturné.
Annons

Artisten Little Jinder, 28, är mitt i en lång turné. Men hennes röstproblem gör framträdandena allt svårare. Hon har till och med varit tvungen att ställa in en konsert.

– Jag vet inte hur man sjunger med magstöd som normala sångerskor gör. Utan jag sjunger med pratröst och pratar med skrikröst, har jag fått höra. Så jag har fått knutar på stämbanden för de är jätteansträngda, säger hon till Aftonbladet.

Little Jinder får hjälp av en logoped och ska, när rösten inte används för uppträdanden, helst vara helt tyst.

– Sen måste jag vila också, säger Little Jinder.

– Jag ska inte spela i höst utan då går ju “Så mycket bättre“, så då passar jag på att hålla käften.

Little Jinders röst har tagit stryk.
Little Jinders röst har tagit stryk.

Little Jinder är en av sex artister som medverkar i årets “Så mycket bättre“. De andra musikerna är Lisa Ekdahl, Jill Johnson, Danny Saucedo, Magnus Carlsson och Tommy Nilsson. Little Jinder ser fram emot programmet med blandade känslor.

– Det är jävligt pirrigt. Jag vet inte vad jag ska känna, så känns det. Det är svårt att föreställa sig hur det ska bli och hur det kommer att kännas att se det. Det är en ovisshet som gör att man blir nervös, säger hon.

Foto: Stella Pictures

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons